Gedrogeerde Frans slacht hond in auto

drugschar.gifZo zie je maar dat paddestoelen hellemaal niet goed zijn voor buitenlanders, je gaat de meest gekke dingen doen en het beest in je word wakker. Maar zou het geen valse vlag operatie zijn van uit het buitenland om het Nederlands beleid in discredit te brengen ? Ik sta nergens meer van te kijken en het zou mijn niet verbazen, maar het gebeurt de laatste tijd wel heel vaak, terwijl we jaren nooit gekke dingen daar over hebben gehoord. Het is maat een gedachte. Trouw Een goedemorgen en geniet van het weer

5 gedachten over “Gedrogeerde Frans slacht hond in auto”

  1. @ SirComSized : Bedankt voor je uitgebreide relaas. Ik ben het bijna met je eens, alleen is het soms moeilijk om niet door je paard te laten bereiden en op een oude fiets leer je het hier niet mee 😉

  2. Madbello, het feit dat het om een natuurproduct gaat is naar mijn mening geen argument. Heroïne, cocaïne en ook cyaankali zijn natuurproducten maar of deze stoffen in grote hoeveelheden goed voor je zijn, that's the question? Natuurlijk speelt de gemoedstoestand die je hebt als je gaat "psychonauten" met drugs óók een grote rol. Maar tja, als je je goed voelt heb je weer geen motief om te expermenteren met drugs, tóch?

    Bij de weg; ik heb ook eens paddo's genomen (in een mindere gemoedstoestand) en ik kan je zeggen dat voor mij alles veranderde; de tijds- en ruimtedimensie en op een gegeven moment zag ik zelf Elvis Presley met een chiwawa door de kamer komen wandelen, scarey shit, toen maar een ons suiker in mijn mik gemikt en alles was over, pffff gelukkig.

    Voor mijn part mogen mensen gebruiken wat ze willen, maar zorg dat jij het paard berijd en niet dat het paard jou berijd……een ex-psychonaut!

  3. Ik kan niet zeggen dat ik het spectaculair vond, de kleuren werden wat veler en gingen kriebelen en net geen Donal Duck gezien 🙂 Maar om een natuur product zo maar te verbieden. Ik geloof dat het gewoon verkeerd word gebruikt en zeker in de verkeerde entourage. Wie gaat nou paddo's in de auto gebruiken, daar ga je toch van flippen toch ?

  4. Het kan ook zo zijn dat ze dus een partij pado's hebben die wat sterker is dan anders en dan maak je gewoon veel meer mee. Jaar of 15 geleden heb ik ze ook gebruikt(eerste en laatste keer)het was wel een leuke belevenis op zich. Ik zag van alles bewegen en heb veel LOL gehad. Ik kan me best voorstellen als je een grote hond naast je heb opeens "Kujo" in hem ziet en hem wil afmaken. Pado's mogen ze van mij verbieden.

Reacties zijn gesloten.