Wilders Cartoon

Update 12-02-11: Wilders eist censuur cartoon in de JOOP.nl voor de verandering. Het gaat om deze cartoon en hier onder is de reactie van Wilders op Twitter.

[blackbirdpie id=”36322140521242625″]

[blackbirdpie id=”36376150506733568″]

wilders-cartoon.jpg

Kurt Westergaard de Deense cartoonist die met zijn Mohammedcartoon in de krant Jyllands-Posten de halve moslimwereld in rep en roer zette, heeft voor P-magazine deze Wilders-cartoon gemaakt en wat is hier het doel er van ? Om weer in een goed blaadje bij de moslim te komen? Wraak voor zijn copy pasta? Zie de humor er niet van in en beide stellingen is het gevaar voor de vrijheid van meninguiting in het geding.

Lees verder : De Morgen.be

4 gedachten over “Wilders Cartoon”

  1. Vrijheid van meningsuiting houdt in dat beide extremistische kampen bespot kunnen worden, dus zo ook onze eigen Geert. Volgens mij is dat de bedoeling van deze cartoon; het extremisme komt als een duveltje uit een doosje met een bom te voorschijn. Overigens is zijn bom maar een heel klein rotje?

  2. Tja, ik weet ook niet wat ik hiervan moet zeggen maar ik weet wel zeker dat Geert geen doodsbedreigingen gaat melden aan het adres van de Denen. Ik vind het een erg makkelijk ‘grapje’

Reacties zijn gesloten.