De grote HPV Gardasil HOAX

UPDATE 01 : Inval bij BaarmoederhalsKanker Fabrikanten :gardasil.jpgEen beetje misleidende titel maar niet minder zorgwekkend. Invallen bij fabrikanten vaccins tegen baarmoederhalskanker. Toevallig het vaccin dat minister Ab Klink verplicht wil stellen aan de hele vrouwelijke gedeelte van de bevolking (Humaan papillomavirus (HPV) en toevallig worden die artsen die minister Klink adviseren betaald door de fabrikanten (Sanofi Pasteur MSD in Hoofddorp en GlaxoSmithKline in Zeist) de maker van het vaccin Gardasil en Cervarix.
Maar buiten het feit dat hier duidelijk de belangen verstrengeling van de Farmaceutische industrie aan licht komt en laat zien hoe ze te werk gaan en de eigenlijke gezondheid van de mensheid hellemaal niet toedoet en uiteindelijk alleen maar gaat om een mega contract en tevens belasting verhoging binnen te halen, vergeten we dat dit middel zeer controversieel is. Lees en klik verder op : De grote HPV Gardasil HOAX (klik hier onder) of googled het maar. De bron van dit bericht kan je hier lezen : NOS.nl En op dit punt laat duidelijk zien dat een minister de ballen verstand heeft van het hele onderwerp en maar een gestuurde spreekpop van onderliggende organen is. Gewoon een mens, beïnvloedbaar en bestuurbaar. En zo’n besluit kan de dood betekenen van je geliefde dochter.

De grote HPV (baarmoederhaldkanker) vaccinatie met Gardasil hoax onthuld. NaturalNews is in het bezit gekomen van documenten vanuit de FDA en andere bronnen waaruit blijkt dat de FDA jaren op de hoogte was dat Human Papilloma Virus (HPV) geen directe link heeft met baarmoederhalskanker. Lees het verder : De grote HPV-vaccinatie hoax onthuld en De grote HPV en Gardasil oplichting. En weer een mooi voorbeeld hoe Big Pharma te werk gaat.

Gardasil Commercial


16 gedachten over “De grote HPV Gardasil HOAX”

 1. Je zou nu haast kunnen denken dat al die goedkope alternatieve middelen die door de FDA de kop zijn ingedrukt, toch werken.
  Laetrile en waterstofperoxide om iets te noemen.

 2. @ Madbello; denk je nu echt dat de politici kritiek gaan geven op de farmaceutische industrie? Wel nee, misschien hebben ze daar over een jaar of twee/drie een topbaan in de raad van bestuur van bijvoorbeeld Akzo Nobel. Net zoals onze oude Hansje Wijers, leuke carrierestap toch van minister EZ naar CEO Pillen/Tablet? Zo doorzichtig tegenwoordig het eigenbelang van een politicus 🙁

 3. ”niets nieuws” Ik weet het, maar het word steeds duidelijker en van de politiek hoor je niets en dat is pas schandalig.

 4. Welkom in de macht van de corporate power. Targets en geld staat voor hen boven gezondheid en klantbelang. Wel schreinend maar niets nieuws, helaas…

 5. WAt een schokkend nieuws! Toen die vaccinaties in het nieuws kwamen, dacht ik dat het voor heel veel mensen goed nieuws zou worden, maar nu ik DIT lees… Schokkend gewoon.

 6. @Madbello, de politiek is een verlengstuk van de multinationals.
  Het heeft niks meer met opkomen voor de burger te maken, de burger is er alleen nog maar om uit te zuigen.

 7. Ik vraag mijn steeds af waar wij de huidige politiek voor hebben, is het niet om de burger te beschermen ? En waar is de deskundigheid van de politiek om dit soort zaken te beoordelen ?

Reacties zijn gesloten.