James Lovelock

rodezon.jpg 

De man die al in de jaren 60 waarschuwde dat we onze planeet om zeep helpen heeft maar 1 TIP. In 2020 zal europa geteisterd worden door heftige stormen en hittegolven, in 2040 zal Europa droger zijn dan de Sahara, behalve Nederland, die zal namelijk hellemaal onder water liggen en tegen het eind van de 21ste eeuw zal 80% van de wereld bevolking verdwenen zijn en dus probleem opgelost. Maar James Loverlock heeft maar een TIP omdat het allemaal al te laat is : “Geniet van het leven zolang het nog kan” Lees verder : Sargasso

7 gedachten over “James Lovelock”

  1. We leggen het loodje toch wel eens een keer ;). Als ik die man was zou ik me eerder druk maken over z’n achternaam 😉

  2. Niemand weet hoe de wereld er over 5 jaar uitziet, laat staan over 100 jaar.
    Het maakt mij eerlijk gezegd geen reet uit, waarschijnlijk krijgen we tussen nu en 3 jaar nieuwe kruistochten, want de wereld zal de kanker die islam heet toch moeten bestrijden. Over een jaar of 10 is het in Nederland warm óf koud daar zijn de geleerden nog over aan het soebatten van onze centen. En over een jaar of 25 ,lig ik onder de zoden en ben ik me waarschijnlijk druk aan het maken in een andere dimensie.

  3. Tja, we zullen zien. Men weet nu ook dat in Tibet(het dak van de aarde) de temperatuur 1,2 graaden per jaar omhoog gaat. Best veel als ik er over nadenk. Ik ben nu 42. stel dat ik 80 wordt, hoeveel last heb ik dan van al die veranderingen?

Reacties zijn gesloten.