Belastingdienst op Hyves

Je vraag je af of die belasting niets beters te doen heeft dan 730.000 digitale aangiften te verliezen, ICT problemen en personeel tekort, of juist te veel die achter Hyves zitten. Ja ! Je leest het goed, de belastinginspecteur zit zelfs op Hyves tegenwoordig en dat niet voor de LOL, maar om na te gaan of alles wel klopt wat je doet met wat je aangeeft, al vraag ik mijn af of zo’n handelwijze wel zo legaal is en verast mijn niet dat de belastingdienst op Hyves NUL,0 vrienden heeft. Spotlighteffect.nl Je bent gewaarschuwd, weet wat je op het NET doet.

13 gedachten over “Belastingdienst op Hyves”

 1. Ik wilde me aanmelden als vriend van de belastingdienst maar tijdens het uploaden ging er iets mis met de server 😉

 2. Niks voor jou, Madbello, om een actie op poten te zetten tegen de inbreuk op de privacy van de Overheid? Schrijf je een wedstrijd uit voor de beste slagzin.

  “Breukje in de privacy? Balkie er tussen, want zo ken het nie.”

 3. @ NickN : Ik heb ergens gelezen of gehoord dat waarschijnlijk de belastingdienst haks gebruikt om je volledige profiel te kunnen zien, weet het niet zeker, maar wie weet.
  @ Willem : wat een patsers zijn het dan 🙂
  @ Vedat : Dat is het begin van de totale controle van de staat

 4. Mensen hebben de neiging om op zulke sites de werkelijkheid iets mooier voor te stellen, bijvoorbeeld over het inkomen. Dat is gelukkig nog steeds geen misdrijf. Daar doet deze gekke actie van de belastingdienst niets aan af. Belastingbetalers hoeven niet te bewijzen dat ze op het internet gelogen hebben (praesumptio innocentiae).

 5. De belastingdienst moet niet zeiken. Ze mogen gerust op Hyves kijken, maar de belastingdienst heeft er niks mee te maken wat iemand doet. Het enige waar ze mee te maken hebben is met inkomsten, al dan niet uit arbeid.

Reacties zijn gesloten.