SpinAwards Inspiration Days

spinawards.jpgDurf jij het aan om tijdens de SpinAwards Inspiration Days je persoonlijke verhaal te vertellen over waar jij je inspiratie voor het bloggen vandaanhaalt ? Wil jij optreden in het Blogtheater ? Het Blogtheater is een concept dat overgewaaid is uit…. hoe kan het ook anders, Amerika. In een dynamische, cafe-achtige setting laten bloggers zichzelf zien en vertellen in een korte krachtige presentatie iets over zichzelf en hun bron van inspiratie.

Startlog zoekt in samenwerking met de SpinAwards Inspiration Days bloggers voor deze eerste Nederlandse versie van het Blogtheater met als thema Inspiratie; inspiratie uit je zakelijke context, je persoonlijke leven, je huisdier, de trekvlucht van zwaluwen, etc. Je mag het zelf invullen.

spinawards.jpg

De SpinAwards Inspiration Days zijn dé kans om alle beste Nederlandse cases uit de interactieve communicatie industrie van 2007 van dichtbij te bekijken. Het 2-daagse programma zit tjokvol met workshops, lezingen, demo’s en nog veel meer inspirerende activiteiten. En daar kun jij dus ook bij zijn, als ’theaterblogger’ maar ook als bezoeker.

Graag willen we je hierbij uitnodigen op te geven voor het Blogtheater en jezelf offline te presenteren aan een publiek van creatieven, marketeers, conceptontwikkelaars, adverteerders, studenten en andere geinteresseerden. Er is ruimte voor 8 sprekers…..

Dus grijp je kans en geef je op via : info@startlog.nl

De SpinAwards Inspiration Days zijn op 19 en 20 maart (overdag) en vinden plaats in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Het Blogtheater is donderdag 20 maart tussen 13u en 16u (exacte tijd volgt nog).

Meer over de Spinawards : http://www.spinawards.nl

spinawards.jpg

7 gedachten over “SpinAwards Inspiration Days”

  1. @ Rene : Ik vind het juist leuk om collega loggers te zien, de mens achter het blog 😉
    @ Vedat : Of andersom als je wat meer bekendheid wil hebben, de organisatie zal vast ook niet goedkoop zijn 🙂
    @ Willem : Ik zou het graag willen, maar ik ben verbaal superzwak en kan nooit zo goed uit mijn woorden komen, pas een uur later weet ik wat ik wou zeggen.

  2. Who the hell is Startlog? Weer iemand, die munt denkt te slaan uit de hobby van anderen. In dit geval bloggers.

Reacties zijn gesloten.