MAD Flits in Wilders TegenFilm

madbello-nl.jpgTja ! Ik lag hellemaal in een deuk. Op 23.20 van de Wilders tegenFilm zag ik mijn zelf met opgeheven camcorder. En zo zie je maar dat zelfs bij SIOE Nederland infiltranten zitten. Niemand is te vertrouwen. Hier de MADBELLO Video van SIOE Nederland in Amsterdam.

12 gedachten over “MAD Flits in Wilders TegenFilm”

 1. @barry, zolang hassan niemand lastig valt met zijn geloof en verder niets probeert op te leggen is er niets aan de hand.

 2. @NickN

  Weet je wat het altijd is met die regering. Ze beloven van alles tijdens de verkiezingen ze laten in eens over al hun koppen zien beetje zieltjes winnen. Maar wanneer die vieze schijnheilige klaar zijn met de verkiezingen zie je ze niet meer en doen ze toch wat ze zelf willen en waar hun portomai lekker dik van word. En de normaal werkende mens die kan weer overal extra voor betalen en zit lekker in de knoflook geuren en in het geluid van mekkerende hassan die met ze hol naar het ooste zit te bidden.

 3. @Mike, ik heb daar meer bekende gezien op die tegen film 😉
  ……hij is goed in elkaar geplakt maar niet echt feitelijk.
  Barry, je vergeet een ding Nederlanders hebben zelf voor de regering gestemd…..

 4. Ik vind het een geweldig goede tegenfilm. Dikke duim in de lucht voor de makers! (en jij Mike: je wordt nog beroemd!)

 5. Zo zag ik me opeens tijdens het bekijken van DieHard 4 😆 Gaaf eigenlijk toch . Ik vind die tegenfilm best kicken..

 6. @Mike; wat dacht je ervan om even wat zakgeld te gaan claimen bij MTNL, blijken wel meer “journalisten” te doen op dit moment? Zal ik je maar meteen opgeven bij Geert Wilders zelf voor een figurantenrol bij zijn nog op te starten
  film? 😉

 7. “Als je zo’n beeld heb van de toekomst is er wel iets ergs gebeurt in je leven” Ja het land is overspoelt met moslims ja is dat niet erg genoeg?. Als je wil gaan zwemmen met je vriendin word ze bijna verkracht door hassan met ze 20 broeders.

  Geen sharia maar bavaria :D. Is er ooit wel is aan de Nederlanders gevraagt of ze wel samen willen leven met moslims en andere buitenlanders? Nee de regering zegt gewoon hoppa jongens je doet het er maar mee en wij trekken ons wel terug in ons dikke villa’s in een dorp waar geen ene buitenlander woont,dus hun hebben er toch geen last van.

 8. Mooi man! Je kan geen fillum bekijken of jij zit er wel in.. Overigens een totale misplaatste fillum, natuurlijk. Een tegenfillum. Tegen wat? Tegen wie? Wilders heeft nog geen seconde uitgezonden!

 9. Het ziet er wel HEEL goed en SNEL uit.. De SIOE-Madbello-video en de Tegenfilm.. Jammergenoeg ligt de Tweejarige hier op de bank te slapen (welkom in huize Jan Steen ;-)) en zit de koptelefoon in een onbekende verhuisdoos: morgen beluister/kijk ik ‘m nog even opnieuw met het geluid AAN!!

Reacties zijn gesloten.