Technorati Game

Niet nuttig of toch wel ? Schik niet, deze keer heb ik het niet verzonnen, maar door niet minder dan Niet Nuttig.nl,  de genomineerde in de tweede ronde in de longlist van de Dutch Bloggies 2008. Een nieuw spel of experiment waar iedereen welkom is. DOE MEE ! En meld je aan, echt een bloggerspel waar alles draait om de authority en de Technorati TOP 1000 : Technorati – Power to the dutch people Niet nuttig of toch wel ?

technorati-madbello.jpg

8 gedachten over “Technorati Game”

  1. Ik geloof je wel. Maar niet in mijn versie, ik gebruik een eerdere waar nog niet veel in zit. Maar er zal wel een Technorati plugin te vinden zijn. Maar vertel me wat ik er aan heb? Wat is de meer waarde er van?

  2. @ NickN : Je weet dat ik een digibeet ben, maar doe je mee ? En waarom zou het niet werken ? Jij kan het weten, beter dan mijn in ieder geval 😉

  3. Ik snap niets van dat hele Technorati. Wat moet ik daar mee, wat heb ik daar aan? Kun je daar links onder brengen, dat kan toch gewoon in je feedreader of op je site?

  4. thnx man. Mijn eerste doel is om jou in te halen, hahahah. Ben benieuwd hoe de autoritie gaat stijgen, wat de invloeden van veel favorites zijn, of dat het puur met backlinks te maken heeft van andere websites.

Reacties zijn gesloten.