Alvin and the Chipmunks

Vandaag en morgen zullen dagen zijn die hellemaal in het teken staan van de kinderen. Mijn zoon is 8 geworden en dus feest en ik de lul 🙂 Vanmorgen vroeg de deur uit geweest en naar de megastore om cadeautjes te kopen en Nick mocht uitkiezen, naar de Mc om eens ongezond te doen, wat boodschapjes voor morgen en weer in de auto om onderweg 4 verse Turkse broden te kopen en snel naar de stad om op tijd bij de Bios te zijn : Alvin and the Chipmunks, een leuke kinderfilm waar bijna al je gedachtes verdrijft en het centrale thema is de uitbuiting in de muziekindustrie van muzikanten. De marteling voorbij en terug naar de auto om de kids te laten uitrazen in het park met hun Star Wars zwaarden om de laatste restje energie te verbranden om een rustige avond te hebben, tevergeefs. En als avondeten shoarma, met het gevoel dat de kinderen niet echt tevreden zijn en door en door verwend zijn en uiteindelijk liever een pyjama dag gewild hadden. Morgen visite, dus reken niet te veel op mijn 😉 En hoe was jullie dag ?

Alvin and the Chipmunks – Full trailer


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Alvin and the Chipmunks”

  1. Heyyyyyy gefeliciteerd met je zoon alsnog van mij.Daggie te laat maar dat vergeef je me wel toch.

    Je ziet ik lees hier wel de Madbellokrant!

    Liefs van Roos xxx

Maak mij blij en geef reactie :D