Kamervragen van Lange Frans

Het was weer tijd voor een muzikaal intermezzo voor die gene die deze single van Lange Frans per ongeluk heeft gemist : Kamervragen. Jij ook Kamervragen ? Zing ze in en misschien worden ze gehoord. DePers : Single Lange Frans lokt Kamervragen uit


7 gedachten over “Kamervragen van Lange Frans”

  1. @Barry : eindelijk nog een medestander van mijn mening; de Nederlander (what's in a name?) is tolerant. Volgens mij is tolerantie hier meer bedoeld als lafheid en een bewijs van gebrek aan moed. Niet alleen in Argentinie maar ook zelfs in Frankrijk, Spanje, Italië en andere meer temperamentvolle landen gaan mensen massaal de straat op om de regering duidelijk te maken dat ze het niet pikken? Maar in Nederland, nee alleen maar braaf het burgertje spelen en veel zeiken op verjaardagpartijen dat het zo slecht gesteld is. Ik heb in het verleden meerdere malen gehoopt en gepoogd een revolutie te ontketenen maar dit land met haar terughoudendheid is dat niet waard. Hier geldt: klagers geen nood en pochers geen brood.

  2. Leuk liedje. Maar wat nu gaan we met ze alle de straat op om de 2de kamer er uit te knikkeren? Nee want daar zijn de nederlanders te braaf voor. Ja ze mopperen met ze alle tegen elkaar maar ze doen voor de rest geen ene flikker aan.

    Als dit in argentinie of zo’n soort land was gebeurd, waren al die mensen de straat op gegaan en hadden ze de 2de kamer er persoonlijk uit geflikkerd

  3. Eindelijk; na wat omzwervingen is rap weer geworden wat het in de basis is: taal van de straat. Ben geen fan van Francois Longue maar hij verwoordt de frustratiegevoelens van wat leeft onder de burger goed, de “microfoon” is nu voor de politiek?

Reacties zijn gesloten.