MELK de witte sloper

melk-de-witte-sloper.jpgMelk is goed voor elk, maar niet voor je zelf. Melkproducten zijn niet erg gezond. Maar wel goed voor onze economie. Dit zijn erg tegenstrijdige berichten, maar als je wetenschappelijk onderzoek bestudeert kan je tot geen andere conclusie komen. Hier onder een aantal bewezen feiten en standpunten : Melk BAH ! Een vergeet niet te lezen wat er allemaal met onze voeding mis is : VOEDING wat is er mis mee ?

MELK de witte sloper of Google : Melk

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “MELK de witte sloper”

  1. Oh boy, dat bevestigt mijn vermoeden (op bais van de oude verhalen van toen mn zus die husiarts was nog leefde) dat Nederland zulke hoge borst- en prostaatkankercijfers heeft vanwege de melkconsumptie.

    Misschien de koffie ook maar zwart gaan drinken in plaats van ‘verkeerd’ 😉

Maak mij blij en geef reactie :D