Peter R. de Vries vs Joran van der sloot

Peter R. de Vries gemist ? Dumpers heeft alle bekentenissen van Joran van der Sloot op een rij gezet, zonder dat je het hele programma hoeft te kijken en hier de ander kijk op de zaak met een paar feiten op een rij : De zaak holloway is niet opgelost ! Peter R de Vries, SBS 6 en Endemol zijn bedriegers !!! . Na de breezer teefjes heb je nu de Joran S.jes. Volgens mijn een soort mentaliteit die onder veel jongeren heerst. Schuldig of niet, wel TBS waardig en niet anders dan een crimineel in wording.

UPDATE : Who the fuck is Daury Francisco (foto): Wat Joran zegt is gewoon bullshit : Dag.nl Voorarrest Joran wel mogelijk : Witheet.com of joran-sloot.hyves.nl ???

prdvjs.jpg

11 gedachten over “Peter R. de Vries vs Joran van der sloot”

 1. Ondanks het feit dat ik hem een smerig manneke vind, en hij voor mijn part vanavond nog verzopen wordt, zou hij hier maar zo weer mee weg kunnen komen.
  Hij vertelt dat hij zelf niks heeft gedaan, kijk nog maar eens. Hij heeft haar niet vermoordt en hij heeft haar niet gedumpt. Het enige dat je hem kunt aanrekenen is dat hij geen hulp heeft geboden.

 2. Ik zeg: dood door schuld plus bewust tegenwerken van het onderzoek. Zeg maar 5 jaar vonnis met 4 jaar voorwaardelijk en dwangverpleging voor pathologisch liegen en een vervormd vrouwbeeld. Leuk onderzoekje voor aankomende psychiaters van één of andere universiteit. Deze jongen weet niet eens hoe je “empathie” schrijft of wat het is. Klein mannetje met een beschadigd groot ego, bah

 3. deze discussie heb ik nu ook met mijn zoon,en hij begrijpt Joran nog wel zegt hij ( heb de link gelezen) maar ik vind van niet hij is gewoon schuldig en iemand die totaal geen geweten heeft, hij had haar gewoon moeten redden en niets anders.

 4. Met de laptop op schoot en een blog schrijvend heb ik tussendoor gekeken. Ik mag Peter R. de Vries totaal niet, en vind hem een walgelijk ventje.
  Alleen al hoe hij dagenlang van tevoren claimde de oplossing te hebben, maar niets los liet, vind ik misselijk makend, getuigen van misleiding en zorgen voor gigantische kijkcijfers.

  Joran heeft fouten gemaakt als zijn bekentenis klopt (inderdaad gedaan onder invloed! Jemig, wat zat hij te blowen tussendoor).
  Maar hij heeft haar, weer als zijn bekentenis klopt, niet vermoord.
  Ofwel zij is dood gegaan door de alcohol (en misschien drugs tijdens het stappen?) ofwel zij is dood gegaan door het dumpen in zee, wat ook nog maar de vraag is.
  Ook kan het zijn, dat zijn vriend wat anders met haar heeft gedaan?!?

  Hoe dan ook, als alles klopt wat Joran zegt, is hij medeplichtig, en niet meer. En oer en oestom dat hij geen medische hulp heeft ingeschakeld.

  Straf heeft hij verdiend en inderdaad TBS; want zoals hij praat en omgaat met anderen is walgelijk.

 5. ongelooflijk dat zo’n mongool nog vrij mag rondlopen hier in nederland.

 6. Hij is schuldig! Zei ik toch… En dank zij de Vries zal ie ook nog veroordeeld worden, als het aan het OM ligt zal dit nooit gebeuren.

 7. Ik heb het wel gezien en ik hoop dat ze Joran een flinke dauw geven want waarom zou die jongen niet gewoon een ambulance gebeld hebben en daarnaast ook nog eens een schadevergoeding eisen… Triest mannetje die Joran!

 8. Ik heb het niet gezien, het interesseert me ook niks en die publieks geile Peter Rde V kunnen ze beter in Amerka houden.

 9. Ik ben in iedergeval niet helemaal overtuigd. Maar als ik die foto van die daury zie ben ik ook geneigd zijn kant vooralsnog in twijfel te nemen, maar dat is zo na te trekken wat hij zegt, het ken dus wel kloppen.

Reacties zijn gesloten.