Natalee Holloway vs Joran van der Sloot

Peter R. de Vries lost zaak Holloway op. Dat word spannend. Nog drie nachtjes slapen en dan weet heel de wereld het, water bij de wijn en je hebt een slachtoffer : Elsevier en zal Joran van der Sloot de lul zijn ? In ieder geval rede genoeg om Volkomen Kut hellemaal op zijn kop te zetten : VKmag.com


Met vele dank aan :  Lelijk Ding.nl

16 gedachten over “Natalee Holloway vs Joran van der Sloot”

 1. Ik neem het absoluut niet op voor Joran,maar wat een opgeblazen bedoening allemaal zeg! Als ze Maria Altagracia ofzo had geheten,had geen mens ernaar omgekeken. En waarom mag moeder Holloway niet onderzocht worden?Waarom heeft moeder gezegt dat,mocht het lichaam gevonden worden, er geen onderzoek op mag worden uitgevoert??
  Waarom liep moeder te shoppen op Aruba,terwijl groot gedeelte van de Arubaanse gemeenschap z’n tijd besteedde aan het zoeken van haar kind? Waarom zaten friends & family wijn te proosten en te gieren van het lachen in restaurants? Ik heb dit dus allemaal gezien.
  Dat Joran ziekelijk is, da’s een feit. Maar Beth is zeker geen lieverd.
  Net als de overige Amerikaanse meisjes die viezigheid komen uithalen op Aruba.

 2. ik wil de uitzending zien ik kon die dag niet kunnen jullie dat filmpje naar mij sturen?

  alvast bedankt

 3. Polittie op zoek

  Haarlem
  van een van onze verslaggevers
  vrijdag 2 Februari 2008 om 20:00 was 40 man recerche van corps Haarlem op zoek in een sloot naar Jordan
  Ze kunnen Jordan (20) niet vinden hij woont in een flat in Haarlem 4 hoog
  Ze vragen dan ook hulp bij het plubliek iedeer die weet waar Joran van de Sloot verblijf of is
  Kan bellen met meld misdaad anoniem tel M: 0800-7000 of met je stedelijke politie
  Dan zal u informatie vertrouwlijk naast ons neer gelegd worden

  vriendelijk bedankt politie Haarlem

 4. Eerst zien, zei de blinde. Ik hoop dat zijn “onthullende aflevering” van a.s. zondag nieuw en legaal verkregen bewijsstukken bevat? PRdV heeft als particulier journalist natuurlijk meer mogelijkheden om bewijs te verkrijgen dan het OM. Misschien wordt het eens tijd om in Nederland “premiejagers” en “particuliere onderzoekers” in te zetten bij het opsporen van misdadigers? Hierbij ligt ook wellicht een rol voor de “nieuwe media” en bloggers?

 5. Ook ik heb mijn twijfels.. Wellicht komt hij met de oplossing van de verdwijning, en is het dan maar de vraag of hij er op een legale manier aangekomen is. We zullen het wel merken…

 6. Het is een publiciteitsgeil mannetje die Peter R. maar hij is inmiddels bekend (o.a. door dat wijnincident) over de hele wereld en dat weet hij goed uit te buiten!

  Ik doe nog geen gok voordat ik zijn reportage heb gezien maar ik had/heb weinig vertrouwen in Joran

 7. Ik vindt die PRDV nmaar een publieks geile verslaggever, waarom moeten we tot zondag wachten en 2 uur lang kijken naar zijn onzin…Ik wacht wel op het journaal!

 8. Ik ben benieuwd naar de uitzending in iedergeval. Of joran het nu wel of niet was. hij is nog niet aangehouden dus het kan nog alle kanten op

Reacties zijn gesloten.