Het laatste bericht

th_mmikke01303.jpgHier wordt ik zo verdrietig van. Weblogs die op zwart gaan en definitief mee stoppen om wat voor rede dan ook en zonder het voorgevoel te hebben gehad dat ze er mee zouden stoppen. Het is altijd zo onverwachts, met de hoop dat ze weer tot leven komen. Een tijdje terug was MikeBollo.nl die gestopt was met ademhalen en na een paar weken niets van Vedat gehoord te hebben, kom ik tot mijn schik achter dat zijn weblog ook weg was : vedat.beauvois.nl. In ieder geval maakt hij nog nuttig gebruik van zijn webstek en afgelopen week heeft Redpill ook zijn laatste bericht op vrijheids.net gezet en hopelijk blijft zijn site wel online al is het alleen om de nuttige info die je daar kan vinden en nog door anderen gevonden kan worden, met de hoop dat Tassie ooit weer zal beginnen te schrijven, maar al met al word ik hier niet vrolijker van als ik deze gezegde moet geloven : ”Wie schrijft die blijft” en als je niet schrijft ?

9 gedachten over “Het laatste bericht”

  1. Dat is dan heel jammer BP, van je eega kon ik echt genieten en echt een spraak waterval waar je nergens kon lezen en zie het nu als verloren talent 🙁

  2. Boilingpoints stopt ook. Gelooft ook niemand… Tuurlijk niet! Ik ben Tassie al aan ’t aansporen, maar echt lukken wil het nog niet. De realiteit is dat je er niet meer al te vast op moet rekenen, helaasch. Je zal het met haar eega moeten doen..

  3. Ben het met je eens Madbello.

    Het voelt soms echt aan als verlies.

    Natuurlijk is het een kwestie van komen en gaan, maar als je de balen ervan hebt, las je toch gewoon een pauze in?

  4. Mikebolle en Tassie las ik zelf ook, erg jammer maar gelukkig starten er natuurlijk ook weer genoeg nieuwe leuke logs!

Reacties zijn gesloten.