asf video plugin

Niet nuttig of toch wel ? Wil je weten wie je buren op je webserver zijn ? Check en kijk maar op you get signal.com altijd leuk om te weten wie allemaal op de zelfde server draaien en dat te danken aan toch wel een beetje nuttig.nl en voor de rest heb ik gisteren zo een beetje de hele dag zitten klooien met het zoeken en testen van verschillende plugins om .asf video bestanden direct op de site zichtbaar te maken en dat viel niet mee, de meeste plugins hadden exotische functie en de gekste uitwerking op je site, wat niet echt wenselijk is. Maar uiteindelijk op het einde van de avond had ik er een gevonden die eerder niet werkte met one click, omdat de gezipte plugin in een dubbele map zat, waardoor het niet wou werken en toch met de ftp moest uploaden in plaats van direct van uit mijn wordpress dashbord : embedded-video-with-link doe zijn werk goed, geen franjes en gewoon een strakke venster, zo als ik het graag wil zien en hier onder een test : Zo als ik verslaafd ben aan bloggen en alle dingen die daar aan vast hangen is deze jonge verslaafd aan gamen, kijk deze uitzending van Zembla :


5 gedachten over “asf video plugin”

  1. Als je een paar keer klikt moet het wel doen en zo ver ik kan zien zijn de verhoudingen wel OK, maar wat ik zien kan iemand anders hellemaal anders zien, als het niet klopt hoor ik het graag 😉

  2. Het formaat van je filmpje is niet helemaal geweldig want de verhouding is zoek. Vroeger veel gegamed maar tegenwoordig heb ik die verslaving niet meer.

Reacties zijn gesloten.