SuperSmoker verbod

Reclameverbod voor SuperSmoker. Zo te zien heeft minister van volksgezondheid Ab Klink gedeeltelijk zijn zin gekregen. De elektronische sigaret word voorlopig niet verboden, maar reclame daar voor maken wel. En waar kan een klein land groot in zijn ? De bekrompen kleinzieligheid van een minister die ons wil doen geloven dat hij het met ons goed voorheeft, maar ook weer niet de ballen heeft om de sigaret, alcoholische dranken en alle echte kunstmatige, chemische kanker verwekkende toevoegingen aan ons voedsel werkelijk te verbieden. Ab Klink is weer een van de vele wegwerp minister die bij de eerste fout zal aftreden en alweer een minister die geen enkele bijdragen zal leveren aan het welzijn en volksgezondheid van Nederland. NOS.nl

4 gedachten over “SuperSmoker verbod”

  1. Ik heb het stuk gelezen en je hebt hellemaal gelijk, je loopt inderdaad super voor lul met zo’n ding in je bek, maar mijn gaat het om klink die zich beter moet inzetten voor gezonde voeding in plaats om een europees lobby te creëren tegen de supersmoker. Zonde van de tijd.

    @ Nietnut : Je mag rustig een werkende link hier neer zetten, dat is makkelijke klikken 😉

  2. Oh sjit. Ik ben al een plantage pruimtabak begonnen, mag dat ding toch nog verkocht worden. Blime. Een beetje meer daadkracht, minister Dinges!

Reacties zijn gesloten.