Wilders Film

Eindelijk is het zo ver. De film van Wilders is uit. De beelden zijn schokkend en geheel op eigen risico kijken.


Het moet niet gekker worden in dit land. David Rietveld raadslid in Den Haag heeft een nieuwe site in het leven geroepen en dat allemaal in het teken voor de film van Geert Wilders : WildersFilm.nl een zeer kleurrijke site met de allerlaatste nieuw over de film van ome Wilders.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

12 gedachten over “Wilders Film”

 1. Met veel moeite het geluid harder gezet, lekker onderuit gegaan, filmpje aangezet, en toen ging ik al twijfelen; de snelheid ging veel te hard!
  Hahahahhaha! 🙂
  Leuk Madbello!
  Dacht echt dat ik hem eindelijk eens kon zien; ben echt nieuwsgierig.
  Ga maar eens weer bij David kijken 😉

 2. ROTFL… uhh, HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE – humor!!!! En wat hebben wij nog over, menheer Sonneberg, in een wereld die gek is geworden? Humor!

  ~The film that never was because it didn’t need to come into existance to show all the madness going ‘round ~

Maak mij blij en geef reactie :D