Wilders Extremist

wildersposter2.gifGeert Wilders is een Extremist en brengt u en de samenleving ernstige schade toe. Is dit satiren of belediging? Is dat niet een mening die je mag hebben? Het geval wil dat drie jongens die deze pamflet bij zich hadden zijn gearresteerd en een paar uur vastgehouden wegens smaad. Is dit niet een dubbele omgekeerde vrijheid die zich tegen je keert?
Partij voor de vrijheid!? Ik kan het even niet volgen. Jij wel? De Pers

UPDATE: Wilders acht arrestaties om poster onnodig

Wilders A2 poster kopen? Los 2 euro / per post 3 euro : Internationale Socialisten.org

wildersposter2.gif

Een nep Koranfilm van PVV-leider Geert Wilders op YouTube heeft voor verwarring gezorgd. Telegraaf


UPDATE : De 12 delen van Wilders Koranfilm. En ze duren allemaal ongeveer 8 minuten. Kijken ? Jammer dat deze ook allemaal nep zijn en voorlopig heeft NOVA laten weten dat ze het zeker niet zullen uitzenden. Telegraaf

27 gedachten over “Wilders Extremist”

 1. Ik vraag me af wie die bange mensen zijn die telkens kritiek op Geert wilders hebben,Hij is de beste dat ons ooit is overkomen.geert zet hem op.De grenzen mooeten dicht en die morokanen moet aan het werk gezet worden.Degene die een grote smoel heeft en te gast is in nederland moeten de grens over.Ga naar je eigen land als je het hier zo slecht hebt.

  1. @madbello Ene @jvanburik van de PVV Jugend linkte naar jou via Twitter (profiel is vandaag verwijderd) voor voorbeeld van Wilders-bashing.

   1. @Subscript @rbrtkrskmp Raar! Vanuit Twitter vandaag maar 9 bezoekers, wel 983 via Google met het zoekwoord: ''geert wilders extremist''

    1. @madbello Klopt, @jvanburik linkt in zijn tweet naar Google afbeeldingen, en de bijpassende foto van Wilders is die op jouw blog.

    2. @madbello Dat @jvanburik is overigens toch wel verwijderd, zie ik nu (cache geleegd).

  2. @madbello Herstel, Twitter account is niet verwijderd. Deze lul gebruikte dit als excuus om grap over chemo + @FemkeHalsema te kunnen maken.

 2. Hahahaha deze foto schrikt meer af dan die van zwarte longen! 😉

  Ik zie er de humor dus wel van in en vind het onzinnig dat ze opgepakt zijn.

 3. Belachelijk dat die mensen zijn opgepakt voor die posters!
  Het lijkt mij echt gewoon een kwestie van vrijheid van meningsuiting.
  Wilders zou zich daardoor niet bedreigd mogen voelen; met zijn opmerkingen doet hij wel meer.

 4. @mannie, ik ben zijn fan niet maar mening heeft hij wel en die schuift hij niet onder stoelen en banken……
  Ik ben wel eens met SirCumSized waar hij zegt “Misschien had de tekst algemener gesteld moeten worden? Een nederlandse politicus brengt u en samenleving ernstige schade toe, dan heb je meteen de hele club in één adem genoemd.”

 5. Het ministerie van burgertje pesten slaat weer toe. Het beledigen van kamerleden moet gewoon toegestaan zijn.

 6. Misschien had de tekst algemener gesteld moeten worden? Een nederlandse politicus brengt u en samenleving ernstige schade toe, dan heb je meteen de hele club in één adem genoemd. Plaatjes van hun allen op de affiches en wellicht ontstaat er dan een intensieve ruilhandel op internet als je niet de hele collectie hebt…. 😉

 7. Wilders kan alleen maar aangiftes doen en islam bashen, dus is ie niet goed voor het land. Er zijn wel meerdere problemen maar daar hoor je hem niet over

Reacties zijn gesloten.