Tolerantie confrontatie of provocatie ?

staat-van-verwarring.jpgDoor de nieuwe platvorm tegen de verwildering word de discussie als maar harder, als er nog spraken is van een discussie. Voorlopig zijn het stellingen lijnrecht tegenover mekaar. Ella Vogelaar wil ons laten geloven dat poep lekker is. Broodje poep ? Ehsan Jami gaat een animatiefilm maken over feiten van de profeet Mohammed. Was deze profeet een gore pedofiel en oorlogsmisdadiger ? Ehsan Jami bid je 50.000 euro als je deze historische feiten kan weerleggen, Mohammed voerde oorlog en had seks met kinderen. De Islam is een sekte. Dat staat in de Spits  en laat staan dat Draaikont Terpstra manipuleert en liegt. Met de advertentie van woensdag in dagblad Trouw gebruikt Doekle Terpstra ‘zijn machtspositie om Nederlanders te manipuleren. Hij schoffeert miljoenen kiezers : De Elsevier. En nu ben ik hier aanbeland zonder meer te weten wat goed of slecht is en of allemaal nog zin heeft. Het is zelfs gelukt om onze autochtone bevolking tegenover mekaar op te zetten. Ik zou zeggen : Missie geslaagd.

8 gedachten over “Tolerantie confrontatie of provocatie ?”

 1. Sorry FrankiePebbles, ik ben meestal laat van begrip. Contramine : Mooi woord trouwens, die kon ik nog niet 😉 en je hoeft je niet te illustreren, plat je zelf zijn of gewoon uit de hoek komen is al genoeg. Maar als de IDP de stem heeft dan is dat te terecht en alleen maar aan ons zelf te wijten. De politiek heeft het toegelaten, dus die stem zullen wij moeten horen.

 2. @ Madbello

  Ik wilde alleen even in de comtramine for the sake of it. Om te illustreren dat het helaas waar is, wat je zegt, van die geslaagde missie. Het was wel een nogal summiere illustratie van mij.

  Ik hoop maar dat het met die IDP heel gauw net zo gaat als met de Lijst Pim: snel weg door slaande ruzies binnen de partij.

 3. @ FrankiePebbles : Hoezo nietes ? De autotochten van links en rechts voeren een media oorlog en de Islamitisch Democratische partij de IDP is opengestaan.

 4. De spits, de elsevier, dat komt allemaal van rechts nederland, die geilen op Wilders.

  Ken uw bron en weet wat de waarheid is.

 5. Ach, het is in de politiek al hetzelfde als bij web-log dus….Ik ben inmiddels suspended…Dus tot laterzzz

 6. Ik ben de politiek behoorlijk beu momenteel. Net mijn lidmaatschap van de SP opgezecht, want die partij past een vreemde vorm van ‘moderatie’toe.

Reacties zijn gesloten.