2008 was zo goed begonnen

Een spetterende overgang, mijn mobiel op straat verloren en door mijn liefje weer terug gevonden en vandaag kreeg ik een SMSje van T-Mobile dat per 8 januari de mobile internet snelheid gratis word verdubbeld, wel even een SMS naar 888 met de tekst : ”dubbel” Dus zo dubbel als het kon zijn kon mijn dag niet meer stuk, buiten dat mijn filmpjes dat ik gisteren bij Video Google had geupload na deze ochtend het niet meer deden. Kom ik thuis en als gewoonlijk geef ik een kus aan mijn lief en start mijn PC, loop naar de keuken en weer terug en de stoppen slaan door.

Niks aan de hand, aardlek schakelaar weer aanzetten en alles doet het weer, PC weer aanzetten. Maar helaas doet mijn PC het niet meer, hij gaat wel aan maar kan geen harde schrijf mee vinden, dus morgen terug naar de winkel, aangezien HIJ geen jaar oud is. Opzicht geen ramp, heb twee andere computers en een laptop, maar je gebruikers gemak is wel weg. Dit was echt mijn beestje, waar alles geautomatiseerd is en heb echt geen zin om alles weer te gaan invoeren, je weet wel. E-mail adressen, wachtwoorden, programma’s. Als het weg is weet je pas wat je mist. Dus de komende dagen zal ik geen mail beatwoorden en niet zo actief op het net zijn. het is net of je moet bewegen met een handicap. En laat staan dat op mijn werk onder andere mijn madbello.com & .net hebben geblokkeerd, youtube en video google ook en dat is ook geen ramp, maar wel hinderlijk en uiteindelijk de MADBELLO 2007 naar 2008 weer aan de gang gekregen door wat info toe te voegen, maar vreemd blijft het wel en dat is maar het begin van 2008. Dus de beste wensen moeten wel heel erg gemeend zijn 😉

16 gedachten over “2008 was zo goed begonnen”

 1. @Mike: nee.. zo bedoel ik het niet. Het is mogelijk om een telefoontoestel als modem te gebruiken, zodat er gebruik kan worden gemaakt van internet op een PC / laptop middels het T-Mobile netwerk. Er wordt een inbelverbinding gemaakt tussen de telefoon en PC via een USB-kabel, Bluetooth of Infrarood.
  De internetsnelheid is het maximum wat uw toestel of abonnement aan kan. Er is meer info op de T-Mobile site over dit onderwerp te vinden. Moet je wel een inlog hebben. Ik hoor het wel of je er uit komt!

 2. Kloten mike !!!! Je kan gebruik maken van 80 uur zorgverlof !!! Fijn Weekend …

 3. Oh, oh, oh kan me helemaal voorstellen dat dat een slecht begin is van 2008. Maar het jaar is nog lang en misschien keert alles weer ten goede!!

 4. @ SirCumSized : Helaas was een voorstel van mijn zelf dat ik voor de kerst deed aan een IT man om YouTube, VideoGoogle, Hyves, MSN en alles wat voor het werk geen nu had te laten blokkeren. Ik weet niet of het door mijn komt, maar wel toevallig, maar het voordeel is dat nu de rest van wat je wel op het Net doet super snel is 🙂

 5. Dat is zeker balen als je pc’tje niet meer werkt. Gellukkig nog garantie dus dat is in iedergeval nog iets ;).

 6. Sterkte met de wederopstanding van je geliefde PC; je weet pas wat je mist als ie er niet meer is…
  Ik las dat op jouw werk er ook driftig “filters” worden gelegd op het internetgebruik van de werknemers. Volgens mij gaat dit de trend worden van 2008? Werkgevers hebben eerst iedereen gestimuleerd om meer kennis van het internet te halen en nu komt de tegen-beweging: het blokken van sites die voor de werkgever niet direct nut hebben. Maar tja, als een onderzoek van Ernst & Young ervan uit gaat dat een gemiddelde werknemer 4,9 uur per week privé belt, mailt en internet, dan kun je dit soort reacties van werkgevers wel verwachten?

 7. Bedankt allemaal voor het medeleven 🙂

  @ Blankie : Dat heb ik overwogen, maar moet alleen kijken of zo een kaartje wel in mijn laptop kan, als ik het op die manier nodig heb zal ik het zeker doen.

  Ik heb net gehoord dat de reparatie minimaal 10 dagen gaat duren 🙁

 8. Ik was ook aangenaam verrast met het smsje van T-Mobile en heb dus ook direct gereageerd. Dubbele snelheid is fijn vooral omdat ik mijn mobiel ook nog als modem/inbelverbinding gebruik in combinatie met de lap-top. (handig als je een weekendje weg bent en geen internet aansluiting hebt!) Heb je het ook al op die manier gebruikt Mike?

 9. Het is maar een letter verschil tussen gemeen en gemeend.
  Soms overlapt dat elkaar.

  Gelukg is noodzaak in het leven, helaas pech ook.

 10. Gelukkig van je mobiel!
  Balen van je pc.
  Hopen dat alles snel opgelost zal zijn; ken het gevoel van handicap (toen ik de koffie over de laptop heengooide…..)

 11. pff als iets niet naa behoren meer funktioneerd, dan merk je pas hoe gewoon je het eigenlijk vind
  zullen we een vereniging van …-begin van 2008 oprichten??

 12. Wat je zegt is ook zo en hopelijk is het zo en voor jouw ook, beterschap en zo als ik om mijn heen zie heerst het.

 13. Ah joh, heb je gelijk alle ellende voor 2008 achter de rug moet je maar denken.
  Ik ben al sinds oudjaarsdag zo ziek als een hond. Ik begin gewoon een weekje later aan het nieuwe jaar.

Reacties zijn gesloten.