90% subsidies worden door gemeentes niet gecontroleerd (RTL Nieuws VIDEO))

90% van subsidies worden door gemeentes niet gecontroleerd. Voorkeuren en vriendjespolitiek zijn bepalend, wat inhoud dat het weggegooid belasting geld is. En dat is maar het puntje van de ijsberg, omdat het zeker ook zo is voor Ontwikkelingshulp, 4,8 miljard euro, wat overeenkomt met ongeveer euro 642 per hoofd der beroepsbevolking per jaar. RTL Nieuws.nl (video)

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “90% subsidies worden door gemeentes niet gecontroleerd (RTL Nieuws VIDEO))”

  1. Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat het t.a.v. gemeentelijke subsidies o.h.g.v. cultuur, welzijn en jongerenwerk door diverse gemeenten subsidies worden verstrekt maar nadat de subsidie is verstrekt is er geen ambtenaar die controleert of de subsidie goed wordt besteed, het doel van het project wordt gehaald of dat de boekhouding van de desbetreffende organisatie klopt?

    Het is dus nog steeds mogelijk om onder het mom van jongerenwerk een buurtcentrum te openen en vervolgens daar een koffieshop van te maken en wiet te verkopen. Dus Steve B. ga je gang maar weer met de Happy Family en dat was in de jaren zeventig dus het lokale openbare bestuur heeft een koppig leervermogen naar wij dachten?

Maak mij blij en geef reactie :D