Een Kerst gedachte

Feest dagen komen als een denderende stoomtrein er aan en het stopt voor niemand, spring opzij, anders word je geplet. Maar dan nog, op elke blog die je tegen komt zit wel ergens een kerstgedachte en zelf ontkom er niet aan, of je het wilt of niet, ik laat het over mijn heen gaan en wat leuker dan een gans zelf te folteren ? Eerst lezen en dan spelen of anders eet smakelijk. Gisteren kwam ik een van mijn favoriete nummers van Elvis Costello tegen waar ik kippenvel van krijg en deze versie is in een triest kerst jasje gestoken, zonder het origineel te verkrachten : Sally and Jack – I Want You de nachtmerrie voor kerstmis, terwijl mijn boodschappen kar overlaad met alle milieu vernietigende calorieën die de wereld kapot maken. Het enige die mijn een warm gevoel geeft is dat nu in Den Haag voorzichtig aan het sneeuwen is of anders kijk : De allerbeste tv-reclames van de laatste 10 jaar ! & BBC Documentaire over het leven van Boeddha.

YouTube : NBC Sally and Jack Montage (Elvis Costello – I Want You)

7 gedachten over “Een Kerst gedachte”

 1. haha jij ook al zo’n moeite met de feestdagen. Net iets geschreven hierover, je kunt het morgen lezen!

  De Sally and Jack Montage is prachtig, maar wat wil je, van zo een mooi nummer kun je makkelijk iets dergelijks maken. Ik heb genoten..

 2. Het is een geweldig nummer van Elvis Costello. Je hebt mij ook kippevel gegeven (en dat was deze keer niet van de kou) 😉

 3. Die gans is el geinig, Madbello, maar dat filmpje doet het niet meer, helaas. Nou ja, eigenlijk weet ik niet of het helaas is, want ik ken het filmpje dus niet.

 4. the life of Buddha ga ik zeker even kijken, bedankt..I Want You van Elvis Costello heeft voor mij veel betekenis en herinneringen

 5. @ Ron : Je eigen bedrijf gaat voor en je zou gek zijn als je niet doet, de kracht van de media en het net en weer een hoop gratis reclame.
  Wat raar, je hebt gelijk, maar op youtube doet het nog wel :

 6. Soory this video is not longer availble , nou dat schiet niet op. Allicht weer zo’n grap van die stormvoorspeller, die allicht een keer gelijk krijgt als hij het maar lang genoeg blijft voorspellen.

  Gek he dat sommige grote bedrijven vaak de reclame top 10 halen met name wanneer de werknemers een inetaansluiting hebben van hun baas en op het intranet de stemlink voorgeschoteld krijgen van hun eigen bedrijf 😀

Reacties zijn gesloten.