Joden & Israëli ”positief” in het nieuws ???

Je kan het gekker niet verzinnen. Tot nog toe zo lang ik leef is mij het nut en het machtsmiddel van het CIDI mij niet duidelijk. wat hebben Joden meer dan ander bevolking groepen dat hier gelijk de politie uitrukt om een scholier (@JayPurvis) op school zijn Tweet te laten verwijderen??? NOS.nl voor de begrijpelijke versie van het verhaal. Via GeenStijl: Nieuwe beelden Neda en Turks hulpschip

#CIDI doet aangifte tegen twitteraar http://bit.ly/cEY9ZG NOS.nl Als de Fuhrer zijn werk had afgemaakt was dit niet gebeurd #siegheil 😆less than a minute ago via TweetDeck

Ach! Eerst schieten en dan enteren. Kijk maar naar dit onnodig slachtveld van de Israëlische ”marine” moord commando. Waar geweld niet nodig voor is en dan toch je macht wil laten zien. Ben ik ziek of is deze wereld echt terminaal?


Tja!!! Mensen kunnen daar totaal ander over denken: …

Slechtste toneelstukje ooit: “Het was een grap” door @JayPurvis #CIDI #laf #debielventjeless than a minute ago via web

14 gedachten over “Joden & Israëli ”positief” in het nieuws ???”

 1. Dat het Simpel een Àfslachtpartij Wás Door israel Ván Weerloze Passagiers in Internationale Wateren…Kun Je Aan Dit Filmpje Béter Zién !

  Downloaden en de Helderheid Wat Opschroeven Kun Je vampierkoppen Tijdens hun carnage Zién !

  1. Dé motivaties Ván israel Voor Dit Gedrag , Want tientallen schepen Per Jaar enteren zij in Internationale Wateren ….is Volgens Mij Tweeledig….Dé Wereldbevolking té Bang maken Om Ooit Nog en Vinger Naar GAZA uit te Steken …Ze te isoléren en Op sluipende wijze uit te roeien ….Op Alle Mogelijke manieren….joden hébben een Zéér lange Geschiedenis Mét het uitroeien Van de Mensheid en Zijn Daar Zeer Bedreven in!

  Zelfs dé dimona nucleaire afval rioolpijpen Zijn in Palestijns Grondgebied geleidt Óm Maar even een Dwarsstrat te Noemen….

  2. Hét Scheepsverkeer in het Algemeen té Bang Maken Ooit Nog in Palestijnse Souvereine Wateren te Komen …Wánt Dáár Zijn de joden Vóor de Palestijnse Kust Nét Olie Van de Palestijnen aan het stelen met Illegale Zee boringen!

  OH?…Wáren ze vérgéten Dát te zéggen ?

  Dit IS "normaal" gedrag Ván de joodse Wereld gemeenschap

  Enkel en uitsluitend Zijn zij Aan Elke Cent gekomen Van Ouds Hér Mét de Meest criminele en Wrede middelen , Ons Met regelmaat in oorlogen storten is een der standáárd winstwapens Van de joden !

  Nou en de holocousthoax Kennen We Nu Ook Wel !

  Nú global warming co2 starvations en islamdreigingen cq anti terrorisme en alternatieve energien er Bij en Het Plaatje Dát Òns ÈLK MILJÀRDEN aan hén KOST is Wat Vollediger !

  Zélfs ALLE 800 Miljard Voor Scheppen Werkgelegenheid Van Obama Schijnen ze al Volledig geklist te hebben …Dát Héb Je Ván mét joden om gaan !

  ÉLK Simpelst Onderzoek Zou de joden Als Terreursekte Betitelen en Velen Deden Dat Ook en Zijn gestorven

  Daar ze ALLES Áls wapen des Terreurcultuur´s MIS bruiken is Simpel ALLES Van ze Confisceren En de koppen Naar Abu Graib Dé Gezondste Oplossing Voor de Planeet en de Mensheid …Dát IS Mét Reeds bestaande Simpele Wetgevingen Reeds Volstrekt Uitvoerbaar !

  Láát Staan de Dikke Pakken Anti Terreurwetgevingen !



  http://blogger.webcoat.net/2009/11/de-holocaust-h

 2. The Jews have been busy taking over the press. The admirable Rothschilds took over Reuters long ago and

  later aqcuired the Associated press. You can 'google'

  e.g. > jews and media control you don't think you are getting all the information do you ? But do you really care ?? Because

  they already got you 'dumbed down' ?? WAKE-UP dreamer.

 3. @Madbello; ook al staat Israël in zijn recht dan is het misschien toch diplomatieker en politiek correcter om het ingestelde onderzoek af te wachten? Je weet tog, (onafhankelijk) onderzoek doen is het middel om het gepeupel (het volk) even af te laten koelen en dan een paar maanden later zeggen; euh, die fosforbommen die gebruikt werden tijdens de aanval op Gaza dat mag eigenlijk niet volgens het verdrag van Genève. Leuk voorbeeld overigens; heb jij nog iets gehoord over de inzet van die Willie Pete's (fosforgranaten) tijdens de belegering van Gaza door IDL? Ik wel er zijn medio februari twee (onder-)officieren veroordeeld maar de rest van de wereld "sliep gewoon door" onder dit nieuws. Werkt dus echt wel zo'n onderzoek inlassen en een jaar later erop terugkomen in een kleiner verband, ideaal als je het volk wil mennen……

 4. @ SirCumSized : Dat ze wettelijk in hun recht stonden geloof ik je zo op je woord, maar het verbaast mij dat politici die sowieso achter Israël staan het niet hier mee pareren!? Dan is de kous gelijk af zou je denken, tenminste bij mij wel.

 5. De scholier is waarschijnlijk beïnvloed door zijn grote idool "Cartman" van South Park? Die maakt regelmatig niet politiek correcte opmerkingen over Kyle en het jodendom. Maar tja, da's zelfspot want één van de makers van Southpark heeft Joodse achtergronden dus dan mag het wel. Misschien toch idd meer smileys bij zijn berichten moeten doen dan valt het onder satire?

  Tja en die acties van het IDL commando's op dat schip met "hulpverleners", blijf bij mijn mening dat ze in hun recht stonden en dat het gehele konvooi enigzins opgehits was door Turkije en hun kompanen uit Iran. Dus hebben de "vredesactivisten" zich een beetje laten gebruiken in een politiek STEEKspelletje vandaar dat ze zelf misschien ook bewapend waren met messen?

  1. @madbello LOL wut? "De politie heeft hem inmiddels een bezoek gebracht op zijn school, waarna hij de tweets heeft verwijderd."

    1. @madbello Inderdaad zeg. Iemand zou eens onderzoek moeten doen naar hoe vaak DeBalk onder meer voor dit soort zaken aangifte heeft gedaan.

    2. @madbello Weet dat hij het ook vaak heeft gedaan bij bijv. posters die zijn beeld gebruikten.

Reacties zijn gesloten.