Een dagje IJmuiden (Foto’s)

Mijn zoon en ik zijn gek op bunkers. Die uit de Haagse regio tot Hoek van Holland kennen we wel, maar zo simpel om andere plekken te vinden is het niet. Even op Google zoeken kom je wel op allerlei bunker stichtingen, maar die blinken niet echt uit op hun navigatie structuur en informatie voorzingen naar exacte plekken, adressen en locatie waar je die bunkers kan vinden, dus maar uit ellende op Twitter gevraagd, van de vele antwoord heb ik uiteindelijk deze gekozen en zo zie je maar waar Twitter soms goed voor kan zijn:

Hier onder een stuk of 18 foto’s van die dag

10 gedachten over “Een dagje IJmuiden (Foto’s)”

 1. @Boilingpoints : nooit van Gapinge gehoord, even snel googlen.

  @Wilcootje : Bedankt voor de tip.

  @Barry : Daar heb je de jeugd om lekker domme dingen te doen, er mag zo weinig tegenwoordig.

  @Victor Van Vosselaer : Dit is zeker een super tip en dat gaan we zeker doen in de volgende vakantie. Bedankt šŸ˜‰
  .-= Kijk ook eens op madbello´s laatste blog item : ..Mentalisten ontmaskerd =-.

 2. Beste Madbello,

  Als het deze zomer eens lekker weertje is,èn je hebt tijd zat, kom dan eens bij jouw Zuiderburen. In Raverszijde, een paar kilometer westelijk van Oostende ligt het beschermd domein "Walraversijde"… Dààr kan je volop genieten van nog een restje Atlanticwal.

  Overal langs de b-kust heeft men, kort nà de bevrijding, alle bunkers opgeblazen, behalve…het duinengebied dat toebehoorde aan Prins Karel (de broer van Leopold III). Daardoor is die site audenthiek gebleven: met zelfs de kanonnen. UUUUrenlang puur genieten voor liefhebbers!

  All the best vanwege Fikken (westvlaams voor Victor)

 3. Ziet er gezellig uit zo'n dagje strand. Bunkers zijn altijd leuk. Ben er vroeger wel is bij een paar stiekem naar binnen gegaan met me maatjes. Als je zo terug denkt best onwijs stom, maar ja je was klein en dacht er niet bij na.

 4. Via Twitter gaat alles snel… ;)Mooi daar zeg, leuke strandhuisjes ook!

  Maar onze fakansie staat al vast; we gaan naar Gapinge. Woont niemand daar. Er staan 2 stacaravans tussen de koeien. Lekker rustig!
  .-= Kijk ook eens op Boilingpoints´s laatste blog item : ..Brandstichting woning Lars Vilks. =-.

 5. @Boilingpoints : Dat is een snelle reactie šŸ™‚ het was zeker niet koud, zo in de duinen zelfs best warm door al dat lopen.

Reacties zijn gesloten.