Het noodplan van de EU en de ECB is weggegooid geld

Kees De Kort legt duidelijk uit wat je op TV en de rest van de media niet hoort. Ons belastinggeld word gewoon gebruikt om aandeelhouders, beleggers en banken te compenseren, te ondersteunen tegen hun verliezen en dat met ons geld.

luister naar: Kees de Kort op BNR radio 12-05-2010

Nout wellink is gewoon en matennaaier die natuurlijk het volk tot het uiterst wil afknijpen en voor eeuwig slaaf wil maken van banken met zijn bewering in een interview in het NRC.nl: Wellink: vangnet euro niet genoeg. Ja en natuurlijk weerspreekt Wellink de parlementaire commissie-De Wit. Kom op stelletje slaven, werken zullen jullie!
De oorzaak word niet aangepakt en weer geld geleend om geleend geld te dekken wat al geleend en uitgegeven is en op deze manier alleen het symptoom licht gedempt, aangezien iedereen nu wel begint te zien dat het bancaire spel een luchtkasteel is, maar erg genoeg hebben banken, de politiek en bevolking in hun macht. Wie is er hier de baas over de geldproductie en zijn waarde?
De Britten zijn natuurlijk slim en doen niet mee aan noodplan van de euro wat natuurlijk lekker collegiaal is. Maar hier kan je weer zien dat het euro geen enkele toegevoegde waarde of voordeel heeft, kijk maar naar Zwitserland, Finland, Zweden en Noorwegen, die redden zicht prima zonder de euro en het gaat met hun zelfs beter, zijn er in die landen bank problemen geweest?
De 1ste Europese Geldoorlog is begonnen? Lees ook: De wereld in gijzeling: Wellinks wereldbank, geruisloze motor achter opkomend wereldfascisme en kom achter de werkelijkheid van ons huidige geld systeem. De leugen is zo groot dat je het gewoon niet kan geloven.


De enige remedie is het banken systeem gedeeltelijk te onttrekken uit de markt, de politiek op zijn kloten geven en weer ijzen om die ene ”B”: de brave burger weer voorgang te krijgen op die andere 5B’s (banken, beurzen, bezitters, beleggers en bedrijven)


3 gedachten over “Het noodplan van de EU en de ECB is weggegooid geld”

 1. Dan Zijn We met de omzetting Van de Gulden Naar de Euro Ook Al grof beroofd Met Prijs en Kosten verhogingen Zó maar Van uit het Niets Dán woekeren !

 2. Ja Én Het Grappige is Nóg Dát Geheel Het jodendom ÒNS In Werkelijkheid Nóg Vele Triljárden Triljarden Schuldig IS…..Dán Dè Rénte Nóg !

  Òók Én JUIST hún banksystemen !

  De banken werden Door joden Voor Zo Ver Bekend opgezet iets Van twee eeuwen Geleden in Voornamelijk Engeland Als eerste , (Nederland Mogelijk Nog Eerder) , Dát , Engeland , Wás Binnen Een á twee tiental jaren Àl Èigenlijk al hun "eigendom" Mét dé ""rente"" ÈN ""inflatietruck !

  Van Méét Áf Áan wás dé bedoéling Òm ALLE Eigendommen , Landgoed en Verdere Waardes te Stelen en Roven Door Alles in te ruilen tegen hun Ván Begin Áf Áán Wáárdeloze en Óngedekte wáárdepapier en vodjes Dat ze zélf drukten Zónder Wélk Regeringsbesluit Dán Ook Ooit , Maar Met Zwaarst Criminele middelen aan Elk Land op legden

  De ópgelegde bank en geldsystemen Zijn Niéts Méér Dán een wapen tér Criminele ontginning Van Landen en Volken !

  ÉLke Tegenstand werd meedogenlóós uitgeroeid Door Alle eeuwen Heen , En Velen Door de eeuwen Heen Protestéérden Vergeefs….Mensen Als de Amerikaanse President Jackson Die Protesteerde Kon de kogel krijgen , Abraham Lincoln yep…Hád Commentáár….JFK…Hád Commentáár…

  De Amerikaanse Senaat mág Zélfs al Jaren Niet Eens even in Fort Knox Kijken Hoé de Goud Voorraad Staat Die Al Lang in israel is en opgeslagen in de dimona nucleaire faciliteit , Wát Moést Het Westen ten Slotte er mee Dat Tóch Al Snel in een Atoomoorlog Zou Smelten ?

  Alle bendeleden Die Hier Aan meewerkten zitten Nóg in de bankensector , stockmarkets , Overheden en Politiek Der Meeste Landen , en leven Al jaren Òp geleende tijd Omdat ze al lang in een Atoomoorlog verdampt hádden Moéten Zijn!

  Het Punt Van de banksystemen en leningen IS , Dat ze NOOIT , In ALLE Tijden de Door hen verstrekte leningen gedekt hadden , Maar Pás Áchter Àf Door Juist plunderingen en Verdere beslagleggingen en berovingen mét de rente én inflatietruck , (Jou Eigendommen en Harde Wérk Zó wáárdeloos maken dat een appel en ei genoeg vergoeding was , én Tegelijk Vóór Jou ÁLLES Ónbétáálbáár) , aan hun vermogens kwamen , Dat is Hét páárd Áchter de Wagen !

  Ván Dáár …in Wérkelijkheid Hébben We Géén Éèns schuld , Máár zij OH ZÒ Véél Té Méér Áán Òns ….Dat Zijn in Die eeuwen Fenomenale Bedragen en Waardes Geworden , Laat Staan de Schadevergoedingen Óm de Eindeloze oorlogen , Misdrijven en Immense Zeeen Van Leed Die ze Veroorzaakten en Veroorzaken!

  Búiten Dién Ván Meet Af Aan Zijnde Èén Criminele Organisatie Zónder Rechten!

  Óók Nóg Steeds Vreemd is Nog Dat Ik NIÈTS Óver de privatiseringen en Óf ér Wérkelijk Betaald is Vóór de Overnames Der Volkseigendommen Vinden Kan !

  Wáár de winsten Van de bezuinigingen Óp bezuinigingen Óp bezuinigingen Óp bezuinigingen Zijn , Hoé is Hét Dié Geldstromen Vergáán ?

  Waar de Gelden van de Aardgasbellen Heen gegaan Zijn ?

  Wáár de Gelden Van de zó ópgehemelde import exportmarkten Zijn ?

  Wáár de Verliezen ( Verloren Gelden)Van de banken en de Pensioenfondsen Héén Zijn ?

  Dát ér Zijn Dié Deze Gelden Moéten hébben Nú is tóch Wel Duidelijk ?

  Zélfs in Rusland Ligt Men aan de Wodka Op Straat Dood te Vriezen en Zijn de miljardairs ook Daar …joden !

  Dán Dit ér boven Óp …. .http://aart-liberty.blogspot.com/2010/09/slapend-rijk-in-brussel-24000-per-maand.html

  ´t is Máár wát Je "noodplan" Noemt ?

Reacties zijn gesloten.