Wilfen

Update : 37 & 158 blogs. Vandaag, morgen en overmorgen gaat madbello doelbewust wilfen of anders gezegd spammen. Ik heb meestal een vast clubje virtuele vrienden waar ik regelmatig langkom en reactie achter laat. Met die bloggers heb ik wat, vraag mijn niet wat het is, het is toch een bepaalde onverklaarbare verbondenheid, al zijn de onderwerpen en mening waar zij mee bloggen zeer verschillend en hulp als er nood aan de man is niet vreemd. Als ik een reactie achter laat zie ik natuurlijk een hoop andere vaste regeerders en meestal ook met een eigen weblog, ik lees hun reacties, maar ga eigenlijk nooit kijken wat zij doen op hun weblog. Dus ik heb vandaag besloten dat ik een kijk en reactie marathon ga houden bij de regeerders van mijn bevriende weblogs en of zij daar blij mee zijn ? Vermoed alleen dat het zeker meer dan een paar dagen gaat duren. Als je op continue reading klikt kan je mijn marathon volgen en zal proberen het continu live te updaten met het nodige commentaar en je zal vast begrijpen dat de actualiteit er bij in zal schieten. Nederland telt meer dan 500.000 weblog en die wil ik allemaal gezien hebben voor ik dood ga en de andere rede is dat ik weinig zin heb om echt te bloggen en zo moe om het slechte nieuws maar onder ogen te moeten zien en wie weet word ik hier vrolijk van.

Waar is MADBELLO aan het Wilfen ?

th_mmikke01303.GIF

15-12-2007

Volgens mijn ben ik klaar. Ben ik iemand vergeten ? Behalve Derek en mijn liefje heb ik iedereen gehad en ik vind het wel genoeg geweest, 5 dagen geen nieuw item. Maar ik kan je verzekeren dat ik weer er in moet komen. Prettig weekend en tot ziens.

18 van : Boilingpoints.nl & Tassie :

Naar……………….. : Politiek : Rijnhafen : Erik wil iets kwijt : Ongezouten.com : Gedachten van Mike : Styleless :

Zou dat geen leuk kerst cadeau zijn voor onze aller liefste Patrick ? 🙂

STRATO VPS

17 van : Meulesteen.nl & Blognetwerk.eu :

Naar……………….. : Colibri : Vrijetijd : Just Carla : Vraag en Antwoord : Sylvia de Haas : 14-12-2007 : Tuin van Corrie : Annette bcit : Lady Mieke : Ball : Polleeduard fan : dmvvdw :

koppensneller.gif

16 van : Xans Place :

Naar……………….. Drs. : Natazz.nl : Lockerbie : Dagenvan.nl : Minieboe : Muis Grijs.nl : Mib : firmamama : Digital Wizardry.nl : Ben Bischop :

15 van : Zwamneus.punt.nl :

Naar……………….. Jaap 50 : Op het rode pluche : Ruitenkoning : Pacopainter : Dawolf : Ateam : Denken : Groepslog :  

14 van : Schoapieuutdrenthe.wordpress.com :

Naar……………….. Altijd een mening : Angelboy :

nikolskitv.gif

 13 van :  Nikolski.eu :

Naar……………….. Mike de kip zonder kop : Je zou het bijna niet geloven, ik heb echt mijn best gedaan en alle items op de voorpagina afgestruind, maar alle regeerders staan al hier onder. Het mag gewoon echt niet NickN, neem je daar genoegen mee ? Ik weet het, is mijn fout 😉

13-12-2007 

Bij Geertje was het heel afwisselend en daar kwam ik hele mooie foto blogs tegen.

12 van : Geertje Haags Allerlei.nl :

Naar……………….. koffiekitten : Atelier Vivaldi : Vrijevolk.punt.nl : hagazine.nl : Gerdayd : Seraka : Jan Hamelink : gerooide.com : curieuze neuze mosterd pot : klaproos : Wilcootje.nl : de zoek tocht van een hobbi : Lex Fuitman : 

11 van : Vedat Beauvois.nl :

Naar……………….. Xinix : Henriettes : Platoonline : Frankie Pebbles : Astrid van Beers : Hette : Lekker Fout :

Even dacht ik gevangen te zijn van het Plakkerderplak netwerk.

10 van : Pluisje :

 Naar……………….. Jastie : Linda : Wiebie74 : Svenmeike : Annajee : Jainstma : Orion :

09 van : Spliff Canvas.net :

Naar……………….. Cinner.com : Rosa lief.nl : 

Dat was een snelle ronde. Niet omdat er zo weinig mensen reageren, maar omdat de meeste heb ik al gehad en andere die komen zelf hier straks aan de beurt.

08 van : Meinique.nl :

Naar……………….. Klapdoos : Maryanns oordeel :

Kan niet anders zeggen dat bij Redstar veel zeer smaakvolle weblogs tegen ben gekomen en het meeste op eigen domein.

07 van : Red-Star.nl : 

Naar……………….. weblog.steveweb.eu : Mike Woters : Personaljesus.nl : My Revolution.nl : Keklog.nl : nightfall.zorglog.nl : dapino-colada.nl : Wereld Peer.com : Blankie.nl : Meuk : Julia van der Werf : Zeeuwseklei.nl : Youke.org :

2colorbadges.png

12-12-2007 

Bij Roos was het hellemaal feest, 9 van 10 was in alle Kerststaten, sneeuw en ballen vlogen om je oren. Volgens mijn ben ik niet hellemaal klaar met Roos.

06 van : Gelagzaal.punt.nl :

Naar……………….. Lindakwakernaat : Johanna Wijnanda : Lekker eten is niet vies : Newile.com : kroosduiker : Mayadebeij : FunBox : Mist : nietsporendepunt : de drukkerij : MikeBoy : Hot Babes : Blues Brother : Gootje79 : Coos-blogt : de broekies : Dave is de naam.com : Patrick 501 : kaledoperwt : achtergrondjes :

De ronde bij Rene was wat zwaarder en de onderwerpen waren net iets serieuzer, dus moest mijn diep inleven bij deze vreemdelingen en zeker meer lezen.

05 van : Rene Smurf.nl

Naar……………….. Pink Soup.nl : van achter de computer : Franoticias.b-cool.nl : de Couperusjes.nl : ster.web-log : Rob Hamilton : Jolie.nl : Beeobee.nl : Dailym.net : Tagrijn : Ria van Felius.nl : Pascal123.blogsome.com : Lindagboek.nl : chuijbregts : Bart van der Vlugt.nl : 0103.org :

11-12-2007

Ik pak niet meer dan twee items waar de meeste reactie op zitten en onderweg ben ik toch een paar hele mooie blogs tegen gekomen waar ik zeker op vakantie weer zou willen gaan.

04 van :  Cocoon Services.nl :

Naar……………….. Danifra.com : wat zeg je me nou : Gewoon Hanny.nl : Mystery Couple : Hartekreten : Afanja.nl : Lossepols : het leven is een : Rhodosfriends : Quidam : Leidseglibber : Tabakspot : Lazycat : 10ys.nl : een bijzonder kind : yellowsweetness :

03 :  Nikolski.eu : Mijn excuses voor mijn dommigheid. Ik ga morgen de ronde bij jouw over doen 😉

Als tweede heb ik een vrouw genomen en je kan gelijk al merken dat het minder luchtiger is, maar de punt.nl en web-log.nl heersen en een hoop zijn al in alle kerststaten. Wie zal de volgende zijn ? En zat mijn ook te bedenken om de stamboom uit te breiden en ook reactie geven op die gene die ik daar weer tegen kom. AAAAAAAAAAAH Volgend jaar.

02 van : Only Liesbeth.nl :

Naar……………….. Moeke : Bvision.nl : Brillie.nl : Ladonja : Anne Spike.nl : Karoetsie : Fred Snijders.nl : Grabitplace : Ball : Sjoukjes : Rietepietz :

Ik heb maar Jager als eerste genomen. Twee items met redelijk veel reacties, dus ik hoop dat ik het gemiddelde regeerders er uit heb kunnen halen, dus straks als ik weer even tijd heb gaan ik het volgende slachtoffer zoeken.

01 van : Jager.web-log.nl :

Naar……………….. Zenith : Startrekfan : Pleeboy : Ben Stulen : Cubrik Travel : cath1462 : Arjan van der Veer : Vrijetijds : Schoapieuutdrenthe : krassasweb : Pasula : VVD Melissen

0B : Ik had niet verwacht dat het zo snel zo veel reacties zou geven. Geweldig en bedankt allemaal.

0A : Wat heerlijk. De gedachte dat ik de komende dagen geen item hoef te zoeken, geen nieuw te doorspitten en mijn onderbuik te laten werken om een item te genereren. gewoon lekker gedachteloos reacties geven.

130 gedachten over “Wilfen”

 1. @ Annette : (Hahaha, al die weblogs lezen….) Daar zijn weblogs voor gemaakt toch ? Anders ga ik wel een dagboek schrijven 🙂
  @ Nighfall : Regels zijn er om te overschrijden.
  @ NickN : Dit is ook eenmalig en voor bezoekers hoef je het niet te doen, een week geen nieuwe item en de kijkcijfers kelderen, echt ! Ik vind het even leuk om te doen en verassend wat ik allemaal tegen kom.
  @ Liesbeth : Volgens mijn was ik al bij jouw langs geweest 😉
  @ Dawolf : Nog bedankt voor je schitterende reactie op die plastik bekers, dat is een item waard 🙂

 2. Tsja. Je zei: ” ik raad je aan om niet bij mijn te komen, je tenen zullen krom gaan staan ;0}” . DUS ik ging onmiddellijk kijken! En leerde het wilfen kennen. Vewwy nice! Leuk hier ook even gewilfd te hebben, al was het dan vanuit mijn eigen blog. Zal hier nog wel eens terug komen, mij denkt.

 3. en? ben je al op de helft met wilfen langs alle blogs van Nederland?? ik heb nog een leuk lijstje op mijn site vandaag, kan je ook nog langs gaan:-)

 4. Van al die mensen welke langs komen is maar een klein groep mensen welke regelmatig reageren. Ik vind dit een leuke maar tijdrovende actie met resultaat 🙂

 5. Bedankt voor je commentaar. Ondanks dat je aan het spammen bent heb je dus ook nog wat zinnigs te melden! Goed zo. Zulke zie ik graag! Fijn weekend en succes met je missie. Jij liever dan ik. Hahaha, al die weblogs lezen….

 6. @ Margot : Leesvoer genoeg, dat is mijn overlevingpakket.
  @ Mevr. Vaut : Het valt mee, gewoon geen nieuws kijken 😉
  @ Patrick : Formule tot spam ? 🙂

 7. Ha! Je was inderdaad ook al bij mij langsgeweest zag ik….!

  Je hebt het er maar weer druk mee en ik wens je dan ook veel succes met die 500.000 blogs!

  Fijn weekend (om moet ik zeggen, slapeloos weekend?)

  Groetjes, Arianne

 8. Ach..met een degelijk overlevingspakket moet het te doen zijn toch? En…als ze allemaal ook nog weer hier een reactie neer zetten…heb je weer een kerstvakantie leesvoer ook nog!

 9. @ Pluisje : Zo te lezen heb je het leuk druk en je ben toch niet tussen oud en nieuw jarig ??? Maar dit is echt iets voor jouw.
  @ Klaproos : het leven zit vol met keuzes en deze week was mijn keuze om dit te doen 🙂
  @ Jager : Niets liever dan gewilfd worden.
  @ Mike : Dag naam genoot, ik heet ook Mike 🙂 Kan niet anders zeggen dat je een super strakke site hebt, dus daar kan zeker meer op gereageerd worden.

 10. ik vroeg me al af waar die nieuwe naam tussen mijn vaste en sporadisch reagerende bezoekers vandaan kwam…

  leuk hoor 🙂 en ik ook weer een nieuwe website voor mijn rondje gevonden…

 11. whahaha dat is een nobel streven,
  maar ik vraag me af of het te doen is:-))
  en nee ik ga jeniet volgen:-)) op dit leuke pad want ik kan al net mijn eigen mensen bijhouden en zo een enkele keer eens van het pad af en een nieuwe reactie ergens plaatsen :-))
  keuzes moet ik maken in het leven 🙂 en ik zou dat liever niet doen :-))

  snappie,
  leuk bedacht ..
  dank je wel dat je mij een bezoekje bracht:-))
  ga je overal zetten echt leuke foto’s??
  dan kun je volstaan met een plakberichtje whahahaah
  toi toi en bon voyage:-)
  groetjes
  klaproos

 12. heel leuk om zo eens ff alles af te spitten, denk dat ik volgend jaar maar eens een keer zo`n actie gaat houden, eerst ga ik dit jaar nog ff schaatsen, rennen in een kerstmannenpak, kerst vieren, kerstcircus, werken en werken en werken, mijn verjaardag vieren met een luide knal het nieuwe jaar ingaan.

  suc6 verders!!!

  kussss

 13. @ Hette : Graag gedaan.
  @ Weirdo : Bedankt, maar wat dacht je van deze ? Meer dan 1000 reacties : http://spraakloos.nl/?p=220
  @ Sekara : Daar doe ik het niet voor, maar wel een gevold 😉
  @ Martine : Leuk om te lezen dat het effect heeft en niet te hopen dat er een tsunami komt.
  @ Astrid : Ik doe het niet voor vrienden, maar was gewoon nieuwsgierig en al deze weblog komen in de blogroll en voor de rest niet echt een doel en wie weet wat ik tegen kom.
  @ Dees : Ik doe mijn best om het serius af te wikkelen 😉
  @ Bl@nkie : Wie ben ik om daar over te oordelen ? Ik ben zelf een taalkundige anomalie en wat ik leuk vind een ander vast hellemaal niets en iedereen doet wat in zijn vermogen ligt en leuk vind en natuurlijk vind ik het ene mooier dan de andere, maar om daar weer een cijfer te geven ligt niet in mijn aard, maar moet wel bekennen dat ik daar over gedacht heb, maar dat zou ook kwetsend kunnen werken 😉

 14. Leuk dat je ff langs kwam! En vooral om het achter liggende idee! Maar zijn er ook nog logs die er uit sprongen en die je vaker gaat bezoeken? Het zijn er ook zoveel, kun je iets meer vertellen over het gemiddelde niveau van webloggend Nederland? 😉

 15. Hen je tijd over ofzo. Ga je wat doen met dat wat je allemaal tegen komt. Of is het dan mischien niet meer wilfen. Ik hoop dat je er veel plezier aan beleefd. Zoals je weet zijn er zoveel verschillenden loggen. Het is sowieso moelijk om een passende “vrienden”club op deze manier te vinden. Ik ga je volgen.

 16. Je hebt wel wat ontketend zeg, met je gewilf.Ik heb vandaag meer dan twee maal het gemiddelde aantal lurkers langs gehad, of, zoals de Kale Doperwt ze noemt, plafondhangers.
  Grappig bij-effect. En ik ben vast niet de enige gewilfte die dat heeft..straks blijkt er een blog-tsunami over ons allemaal heen gerold te zijn…

 17. Feli Mike met je 100/ste reactie, niet de eerste keer maar wel op deze manier en wij van de MADBELLO 18+ divisie pikken daar ook een graantje aan mee. Mensen blijven toch nieuwsgierig! 😉

 18. En waar is de motor uit de video clip gebleven ??? 😉

  @ Wanda : Niet zo lang meer de nieuws items lijden er onder en de bezoeker ook.
  @ Lenie : Zo kom je ergens 😉

 19. Hai!
  Grappig idee om bij ‘iedereen’langs te gaan. Ben benieuwd hoe lang je er over gaat doen! Succes!
  groetjes,
  Wanda

 20. nu snap ik ook hoe je bij mij terecht kwam , bedankt voor het compliment !!
  voorlopig zit ik hier nog wel te lezen , maar ja maakt niet uit je bent toch on tour ;)))
  groetjes Lenie

 21. @ NickN : Het spijt mij echt dat ik daar overheen heb gekeken. Ik voel mijn ezelsoren aan mijn kop groeien en volgens mijn heb je meer dan een brommer in je schuur staan. 450cc ? 🙂

 22. @ NickN : Mijn wel gemeende excuses, ik zie het waar ik overheen aan het kijken was. Ik maak het goed en ga bij jouw overnieuw. Ik klikte op de naam en niet op de url. Sorry en dubbel dikke kus terug.
  @ Roosje : Bedankt en ga zo door 😉

 23. leuk dat U ook onze site heeft bezocht en hebt gereageerd,misschien heeft U idee om een linkruil tedoen
  veel succes met uw log en met het lezen van de velen weblogs

 24. Ik was al verbaasd een reactie van jou op mijn site te zien. Nu snap ik daarom.. Aangezien ik bij iedere commenter op mijn log terugcomment doe ik dat bij dezen ook bij jou:)
  Maar meer dan 500.000, dan heb je nog wel heel wat te gaan, hahaha..

 25. Waar heb je het over Madbello?

  – Nikolski.eu : Dit is wat minder, ik kom nu er achter dat je op NickN niet op de links van reacties kan klikken, dus helaas slaan we uit noodzaak Nikolski over-

  Je kan gewoon op url linkje clicken en je komt zo weer verder.

 26. @ platoonline : Ik mag blij zijn als ik nog tien jaar te leven heb en wat het resultaat ook zal zij zal ik blij zijn als ik overga naar een ander bewustzijn staat. Maar ik heb weer een hoop gelezen en gezien wat de mens bezig houd en blij maakt, beter dan het nieuws 😉

 27. Haha 'even dacht ik gevangen te zijn…' je bent er weer uit gekomen begrijp ik, ik was al verbaasd (uh blij verrast!) je bij mij te lezen maar wel een strak plan, die wilf-marathon 😀

  En jij wéét tenminste nog waar je heen wilft 😉

  Succes!!

 28. @ Bolus : Bedankt.
  @ Sylvester : Ik doe mijn best om in het onderwerp te blijven, anders is het geen kust om Hallo ! te zetten en probeer echt mijn gevoel te laten spreken tot zo ver het gaat.

 29. Wel Madbello, daar heb je een aardige taak op je genomen. En een risico. Want stel je bent 121 jaar oud, hebt alle 500.000 weblogs gezien en becommentarieerd…en dan kom je tot de conclusie dat het niveau toch niet was wat je er van dacht. Ga je dan blij dood?

  Ondertussen vond ik het erg leuk dat je bij mij langs bent geweest. Wat mij betreft ben je blijvend welkom. Mijn getalsmatige doelstellingen liggen ondertussen wel wat lager.

 30. @ Nicelotte : je moet niet alles geloven wat Roos zegt, ik ben een hele lieve ”jongen” 😉
  @ Anajee : Ik wist niet dat er zo veel blogs onder Plakkerderplak draaiend waren
  @ Roos : Ik kom je inderdaad overal tegen en Redstar ook.

 31. Je bent ook mijn lijst aan het afgaan, dan kom je me vandaag overal tegen ja 😀
  Ben ook gaan wilfen na een aantal dagen van verwaarlozing her en der hihihi

 32. Oja, en het soortement kerstlogje was een combinatie van inspiratieloosheid en drukte. Hahaha. En ik denk dat de volgende er weer zo een wordt. pffff.

  liefs van Nicolette

 33. Goeiemiddag Madbello.
  Ha, ik heb je bij me gespot en volgens Roos ben je een draak. Whaha. Dan weet je dat maar.

  Wilf ze. liefs van Nicolette

 34. *fluit wat in het rond*

  neeeee je moet gaan wilfen jij *kreun* ik ben nerreges meer veilig whahahaha … ik ben indd net een draaideur zo maf maar gezellie tochhhhhhh

  *ik ben ff uitgewilfd voor vandaag kom adem te kort lees: me toppies staan op knallen*

 35. Wat een leuk idee zeg !! Ik was één van die vreemdenieuwe voor je. Nu ben ik natuurlijk ongelofelijk nieuwsgierig wie van jouw vrienden ook bij mij komt, of andersom 😉

  leuk ik ga het volgen

 36. @ Roos : Ik ben gek, maar volgens mijn ben jij nog gekker dan een deur 😉
  @ Martine : Nu dat onderweg ben moet ik er ook niet aan denken.
  @ Belinda : Ik voel mijn ook super strak 🙂

 37. Whahahaha donderstraal je gaat goed MIEN JONG … blijffie dan joh … ik kom naar je toe hoor kiek uut … voor je het weet hoor jij dan toetttt toettttttt en sta ik voor je deur potverdikkeme!

 38. Vijfhonderdduizend weblogs? En daar dan weer twee stukjes lezen? Dat is een stevige klus, waar je voorlopig nog niet klaar mee bent.

  Het lijkt wel een soort van 1001 nacht. Nou nog iemand om je voor te lezen..

  Ik wens je heel veel gevonden juweeltjes toe.

 39. @ Vedat : Ik ga alleen bij de vrienden en vriendinnen langs en geef reactie op de blogs die daar reactie geven en verder ga ik even niet, dus het valt nog mee en bij jouw kom ik ook langs.
  @ Claartje : bedankt 🙂
  @ Renesmurf : Dat moet je nou net niet zeggen, juist dan 😉
  @ Jolie : Het velt mee, in plaats van een item en het nieuws door de spitten geef ik alleen reactie, succes met verhuizen, nog gelukt met UPC ?
  @ 10y : Zal ik zeker doen 😉
  @ Remco : Als ik zo door ga en 2 of 3 bevriende weblog neem, zal het geen week duren.
  @ Pleeboy : Moet je ook online zetten.
  @ Jackie : Wat is er mis met fun ? Dat is juist wat ik zoek in mijn leven 🙂

 40. Weet ik, Madbello,ik heb al gekeken op alle reacties bij jou tot nog toe en ook op de site, die jij hebt bezocht. Dat wilfen deed ik soms ook al, hoor, alleen niet zo intensief al jij het nu van plan bent. Ik vraag me trouwens af of je dat volhoudt, want je kunt er eindeloos mee doorgaan. Wat doe je bijvoorbeeld als er buitenlandse weblogs bij een link staan, Italiaanse, om maar eens wat te noemen. Ga je dan heel Italië ook nog af?

 41. Tjeemie, wat is jouw site GROOT… ik ben hier al weer een half uur aan het wilfen (ja, zowaar een onbekend webwoord geleerd! ;)) Heb je daar geen dag (of nacht-) taak aan ?! Heel geinig idee, zo’n marathon, (als ik nu ns klaar ben met verhuizen…) HO, zei ik verhuizen..? ik ben HELEMAAL afgeleid van de dozen.. 😉

 42. Wilfen? Dus dát is het wat ik vaker doe.
  Ik vind jouw actie wel origineel en wens je dan ook veel plezier verder met je kijk en reactie marathon. Het zal, behalve vierkante, tranende en vermoeide ogen, zeker veel leuks opleveren.
  Ik zou zeggen: wilf gerust nog eens voorbij. 😉

 43. en hoe verloopt deze (als je pech hebt eeuwigdurende) marathon??

  zijn je vingers nog heel van al dat aanklikken? hoe houdt je muis zich eronder? of ben je al aan de reservemuis bezig?

  oja voor ik het vergeet hoeveel tijd gaat er nu in deze actie zitten?

  😀 😀 😀

 44. haha goeie actie
  wilfen is geinigen zo zie je vaak leuke logs
  doe het ook wel eens maar om nu een marathon te houden:-)

 45. Hey halloo..Madbello…men zeg..das even een hele klus..ik geeft het je te doen..maar weet zeker dat je echt hele mooie weblogs tegen komt..maar het blijft een klus..leuk dat je even de drukkerij kwam bezoeken ..daar is alleen maar fun..moet lekker luchtig blijven..Maar zou zeggen ..kom gerust nog eens..gezelli..Ik weet wel..jij ga mij wel zien..(:..groets van jac..

 46. @ Mannie : Ik ben van de straat.
  @ Pasulla : Bedankt, maar je kan ook gewoon lekker mee doen 😉
  @ Ria : Is dat een uitnodiging 🙂

 47. Nooit van gehoord, van wilfen, maar leuke actie hoor, je was ook bij mij. Kom gerust nog eens terug 🙂

 48. @ Vedat : Bedankt, maar je kan zelf ook kijken of er wat leuks tussen zit, gewoon klikken en tot over een paar dagen 😉

 49. Nou Madbello, je zult ongetwijfeld leuke dingen te zien krijgen, maar of je ooit zover komt, dat je alle weblogs in Nederland hebt gezien, dat betwijfel ik. Laat wel even weten als je een echt leuk weblog hebt bezocht. Ik hou het wel in de gaten hier. Ik wens je in ieder geval heel veel plezier en hoop, dat je na afloop, over een jaar of tig, nog dezelfde sterkte van bril hebt. 🙂

 50. @ Belinda : Ik ben inderdaad al een paar blogs tegengekomen die echt mooi zijn en die maak ik aan het eind van de rit bekend en juist door deze ronde zijn mijn bezoekers aantallen juist aan het dalen.
  @ Desire : het valt mee, in plaats van nieuws site te bezoeken kom nu bij jullie, dus mijn net tijd is zo een beetje het zelfde.
  @ quidam : Was al drie jaar geleden begonnen, maar het meest van die tijd bestaat al niet meer, ze komen en gaan.
  @ Roos : Heb geduld ik kom 😉 Deze ronde gaat langer duren dan ik dacht.
  @ Carola : Blij om te lezen, ik kom zeker terug, maar je moet alleen terug komen als je het echt leuk vind 😉

 51. Het wordt indd tijd Meneertjuh dat jij bij mij komt wilfen anders grijp ik je hihihi’
  Geintjuhhhhhh maar als je komt dan kom je goed he *ik kijk heel lief naar je*

  Ooooowww en je kan nu ook shouten bij roos op eu hihi dus dat zijn al drie wilfdingen bij mij en flink!!!! o jaaaaaaaaa

  Kussiekusssss moppie ik zie je vanzelf wel hoor

 52. 500.000 is een mooi streven. Top dat je ff langs bent geweest. Zo zie je wat anders dan de gebruikelijke weblogs. Ik dwaal regelmatig zoaf en vind pareltjes van weblogs 😉

 53. Leuk dat je even langs kwam wilfen. Kom nog eens terug. Heb hier even verder zitten lezen en dat ga ik ook doen (terugkomen bedoel ik) Hasta pronto

 54. En nu natuurlijk hopen dat ze regelmatig jouw blog komen bezoeken. Kan me voorstellen dat je heel wat leuks tegenkomt zo waar je anders nooit had gekomen!

 55. @ Redstar : Heb geduld, iedereen komt aan de beurt
  @ Dees : Ik ben mad, dus gekker kan je me niet krijgen.
  @ Startrekfan : Ik doe mijn best om het inhoudelijk te maken en dat is soms bij een onbekende best lastig.
  @ Ben Stulen : Ik mag blij zijn als 1% daar van haal.

 56. Ahum dus je was bij mij ook aan het plakken..maar goed zolang je maar op het onderwerp reageerd..vind ik alles best hoor..;)

  Groeten en succes met je bevindingen.

 57. *pakt vliegenmepper en probeert een wilf dood te meppen*

  volgens mij verveelde je vandaag gewoon dood en had je zoiets van ik heb niks te doen dan ga ik andere nietsdoeners maar eens flink pesten 😛

  leuke actie MadBello 😉 jij ook fijne dagen en pas op met vuurwerk en het ontkurken van de champagnefles

  btw die ouwe man is pas 63 jaar en gaat nog lekker uit zn dak 😀

 58. @ Leidse Glibber : Jouw ook, maar ben door de tijd jouw uit het oog verloren. Zo gaat het in blogland, zo als in het echte leven.

 59. @ Remco : Een man van onze leeftijd verveeld zich nooit. Ik had alleen zin in iets anders, kijken wat achter de achterdeur gebeurd en blij dat het voor jullie feest zal zijn 😉

 60. @ Hanny : 500.000 zou ik nooit halen, of ze moeten op een rij staan, anders is het zoeken geblazen en Hanny : Je bent geen onderdeel, maar de mens achter een weblog 😉

 61. Leuk dat je op mijn “gewone” logje een kijkje kwam nemen en een reactie achter liet. Ik kwam zo als te doen gebruikelijk “gewoon” even kijken wie er reageerde en zag dat ik onderdeel uitmaak van een wilfsessie.
  Succes met wilfen. Ik ben benieuwd hoe lang je erover doet om de 500.000 weblogs te halen.

 62. @ Emmelinda : Wat een geweldig idee, als dat iedereen gaat doen is het echt feest 🙂

  @ Liesbeth : Leuk om te lezen dat het effect heeft 😉

 63. Hahaha wat een leuk idee. Weet je wat? Dan ga ik nou eens wilfen bij de mensen waar jij gewilft (d?) hebt? Zodat zij weer kunnen wilfen bij andere wilfers?

  Veel wilf-plezier in ieder geval

 64. Ik leer nog elke dag bij in weblogland. Wilfen…nog nooit van gehoord! Zo kom je nog’es ergens. Ik zal het onthouden zodat ik toch wat te doen heb als ik nergens zin in heb.

  Groetjes Jol

 65. @ Rietepietz : Ik ben ook een oud gebakje en achter elk weblog staat een mens, dus niet zo bescheiden en Nederland is toch aan vergrijzen, dus niemand ontkomt daar aan en laat juist zijn dat ik nu geen zin heb in actualiteit, bedankt voor je reactie 😉

 66. tjéé , ik ben gewilfd en natuurlijk kom ik ff kijken .
  Of je nu bij mij vrolijker bent geworden weet ik niet , ik heb ïn wezen een “ouwe taarten” weblog ( hoewel je ouwe taarten tegewoordig geloof ik “mutsen” noemt) , mag best hoor ( de waarheid mag gezegd worden )
  Je hebt al gezien dat voor de actualiteit ( of iets zinnigs) niet bij mij moet zijn al vlieft me soms iets zó naar de strot dat ik er een logje tegenaan gooi .
  Ik vind het grappig wat je nu aan het doen bent en eigenlijk zijn “mijn lezers”allemaal zo ongeveer op dezelfde manier bij mij gekomen dus óf omdat ik bij iemand anders een reactie zag die me nieuwsgierig maakte óf dat een ander dat werd door een reactie van mij !
  Volgens mij zit ik nu een bescheiden log te schrijven dus tijd voor een dikke punt maar….. natuurlijk wens ik je eerst nog even succes met je “Wilfrondje ”
  groetjes , Riet(etepietz)

 67. Ik ben gewilfd! 🙂
  Ik denk dat je op een aantal logs een heleboel gelijke mensen zult aantreffen. Zo gaat het althans in mijn vaste blogrondje wel!
  Succes met je ronde!

 68. om het slechte nieuws maar onder ogen te moeten zien ??? En wie weet word ik hier vrolijk van. HET ANTWOORD IS NEE….GAAT NIET LUKKEN MIKE !!!!!!

 69. @ Moeke : Mijn ogen zijn elke dag vierkant en mijn wallen zijn niet meer te liften 😉
  @ Ajmh : Het ligt er aan bij wie jij reactie geeft en moet het geluk hebben dat ik de goede item er uit pik waar jij reactie heb gegeven, kan 1 op 100 ? 🙂

 70. Ik ben benieuwd hoe je ogen er straks uitzien? Vierkant met ernstige wallen eronder? Heel veel succes ermee!!

 71. @ Roos : Jij komt ook aan de beurt, maar zo als het nu uitziet gaat het een paar dagen duren 😉
  @ Patrick : Die van jouw bewaar ik als laatste, jij hebt te veel reacties 🙂
  @ Redstar : Krijg je voor reacties een ranking ? Dat is handig.
  @ Krassa : Ik kom terug om een mooie tekst neer te zetten.

 72. Ja hoor Madbello
  Dat mag jij ook!
  Een niet te lange tekst met een kaarsplaatje,
  zet je op de reactiekant, bij het Kaarslogje.
  Als een kaarsplaatje je niet lukt,
  zoek ik een passende kaars bij je tekst.
  Zie maar!
  Succes met je Marathon plannen!!
  Knf. van Krassa

 73. Ik las je bij Pleeboy opeens en dacht heyyy wat gezellie Madbello is langs geweest dacht ik gelijk potverdrie effe gauw naar jouw toe natuurlijk, lees ik van je marathon.Kijk uit voor je toppies hoor (van je vingers)
  Liefs van Roos xxx

 74. @ Mad, ja dat is waar, maar ook de ander kant op natuurlijk 🙂
  En al die blog reacties die je achter laat, geven je natuurlijk leuke ranking 😉

Reacties zijn gesloten.