Embed tweets op je weblog

Dat is super handig voor als je al dat geklooi met dat ”print screen” maken en editen in een foto programma zat bent. En laat staan als je genoegen neemt op de tekst alleen over te nemen, het ziet er dan niet uit!
Marketingfacts.nl  kondigide aan dat Twitter zelf met zo iets komt: Twitter komt met nieuwe tool: embeddable Tweets, maar vooralsnog niet beschikbaar en zo op het eerste gezicht wel een simpele weergave van een tweet, maar gelukkig gaf @Sendar  in een reactie aldaar de verlossende tool:

Update: Nu eindelijk ook mogelijk via Twitter zelf : media.twitter.com/blackbird-pie en bake it!

Hoe krijgen ze het voor elkaar geen van deze doet het. http://twitpic.com/e23iless than a minute ago via Twitterrific

embedtweet.com maak het wel erg makkelijk en laat staan dat ze toevallig ook nog eens een WordPress plugin hebben. Mijn vreugde kan niet op en hier onder een voorbeeld van de leukste tweet van de dag en dat zonder gehannes met photshop.

[tweeted]http://twitter.com/FemkeHalsema/status/13371992532[/tweeted]

Wat kan iemand toch blij zijn met een nieuwe tool voor zijn weblog. Dit is echt fun, maar wat dacht je van de nu nog besloten mogelijkheid om je rss of twitterfeed te gebruiken voor Google Ads (AdSense) in je AdWord. Volgens mijn gaat Twitter het helemaal worden 🙂 Je Twitterfeed in een banner binnen AdSense (marketingfacts.nl)

How To Embed a Single Tweet on Your Blog met apture.com. Dit is een wat ingewikkeld verhaal maar kan ook. De sky is the limit 😉

3 gedachten over “Embed tweets op je weblog”

  1. @Edwin : Ik heb even op je site gekeken en geprobeerd reactie achter te laten. Ik zal gillend gek worden, kom snel maar terug op het vertrouwde WordPress 😉

  2. Moet ik dan toch weer overstappen naar WP. Hoop het niet, ben nu best tevreden met EE en mijn eigen theme.

Reacties zijn gesloten.