Politie ondermijnt vrijheid?

De laatste stand van zaken wat politie betreft. 1 mei is niet hun dag, eerst de aflevering van NOVA: Hinderen journalisten ondermijnt persvrijheid. Tja! Journalisten en burgen die alles en overal filmen zijn lastig en irritant en de politie is daar niet blij mee. Buiten het feit dat politieagenten op een vulkaan zitten van ondergrondse onvrede, ontslagen hoofdcommissaris, reorganisaties en een Aboutaleb die zich geen fouten meer mag permitteren na Hoek van Holland.

Is dat niet wat we willen! Lik op stuk beleid en korte metten met ongehoorsaamheid. Zou het kunnen dat wat we willen zich tegen ons keert?


Via JOOP.nl: Politiegeweld tegen 1-mei-optocht in Rotterdam en ook leuk om te zien is hoe Aboutaleb gigantisch op z’n plaat gaat op 30 april en een JP’tje probeert na te doen.


3 gedachten over “Politie ondermijnt vrijheid?”

  1. Dát Héb Je Noú Mét joden en semieten in de staat en regeringen ook , Altijd Àl Zó geweest , Waar zij Zijn kwam het beest !

    Overheden ZIJN Dóór hén totaal , Máár Dán Òók TOTÀÀL VERROT EN CORRUPT !

    Moge hun bestaan kort en vol Ellende ZIJN , Zo Waar GOD Helpe , In Naam der koningin !

  2. Ik weet het niet aan ene kant zeg ik ja maar heb toch mijn twijfels…. weet het niet maar filmpje van Bakellende vind ik hilarisch..

  3. Hahahaha altijd lachen hoe ze die kansloze hippie's knuppelen. Ze hadden gelijk bij een hoop mensen hun paspoort kunnen vragen misschien zaten er nog een zooi illegalen tussen hadden ze die ook op de eerste de beste trein kunnen zetten.

    Gewoon aanpakken die knakkers.

Maak mij blij en geef reactie :D