NOVA college tour met Hans Teeuwen

In de serie uitzending gemist. Een geweldige uitzending waar Hans Teeuwen weer rake uitspraken doet en Freek de Jonge ook niet spaart. Kijk en geniet. NOVA Vooral het einde is leuk.

bekijk_item.gif NOVA college tour met Hans Teeuwen

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “NOVA college tour met Hans Teeuwen”

  1. Mwuahahahaha, heb de hele uitzending bekeken wat is hij geregeld ontregeld, oprecht en direct en aan het einde liet hij duidelijk zijn “borderline” kant zien. In één woord: grensverleggend 😉

  2. Ik moet zeggen dat ik de eerste 30 minuten heb geskipt maar het end was toppie. Teeuwen is toppie en hij heeft gelijk dat Nederland nog in shock is. Het verbieden van de koran is zeker geen oplossing want dan zouden we de bijbel ook moeten verbieden.

Maak mij blij en geef reactie :D