Schaamhaar scheren (VIDEO)

Hoe scheer je schaamhaar? Als je het struikgewas weg snoeit lijkt de boom groter en langer. Het zijn wel reclame filmpjes van Gillette, maar niet minder grappig om het nonchalante taal gebruik wat duidelijk gericht is op het jongeren publiek om aan te sporen Gillette.
De andere 4 filmpjes daar onder sporen je aan om eigenlijk bijna je hele lichaam kaal te scheren, omdat haren zijn vies en niet hygiënisch. Al snap ik niet waarom de natuur ze gemaakt heeft. Het zal wel!

Met dank aan HJ Frans.
En anders lees het verder op: gratisseks.nl – Schaamhaarmode


10 gedachten over “Schaamhaar scheren (VIDEO)”

  1. kan iemand mijn beetje uitlegen of laten zien op webcam mijn skype is johnyyweert

  2. Ja, het scheren van je geslachtsdeel is helemaal in. Tevens is dat ook een goede verzorging. Zelf doe ik het wekelijks 2x, en laat ik een landingsbaan over. Is wel zo sexy.

  3. Mijn borst wordt niet geschoren, maar de oksels en de struik wel. Inderdaad hygiënischer en vooral ook relaxter voor haar.

  4. Een échte man laat zich tegenwoordig ook "waxen" op zijn tampeloeres en klokkenspel. Maar tjeezzz, wat doet dat een pijn!!

  5. Ik vind het ook niet hygiënisch al dat haar. Haar hoort op je hoofd vind ik en daarmee klaar.

  6. @NickN : Dat zal dan ook heerlijk ruiken die verschroeide aarde. Wel eens verbrand haar geroken?

    @Ko van Dijk : De Bodygroom had ik nog niet gezien, hij is goed en gerafineerd, volgens mijn laten ze alleen de slechtste en vervelende reclame op TV zien.

  7. Een paar jaar geleden had Philips in Amerika een geweldige site voor de Bodygroom. Jammergenoeg is die site er niet meer. Het intro staat echter nog op YouTube:Reacties zijn gesloten.