Noodkreet van Chantal (15)

Noodkreet uit de isoleercel van Chantal (15). gescheurde condoom, morning afterpil, ongewenste, onverwachte zwangerschap, dode baby, paniek, aanhouding voor doodslag en in de isoleercel. AD Schokkend en schandalig. Zo gaat justitie om met onze kinderen.

chantal.jpg

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Noodkreet van Chantal (15)”

  1. heb zelf zeer veel ervaring wat jij ook hebt meegemaakt, maar vertrouw op de Heer Jezus en hij zal die cel breken en jou bevrijden van al het kwaad. stuur maar een bericht. de psychiater is namelijk zelf harstikke gestoord en moet zelf maar eens worden OPGESLOTEN worden zonder aandacht aan gezondheid. de gekken lopen op straat en de voledigde ontwikkelde in de GGZ of TBS. laat dit maar verspreiden en de psychiater eens hetzelfde gebeuren en ook die rechters.
    ze moeten zelf eens echt pijn leiden

Maak mij blij en geef reactie :D