Buma/Stemra wil down & uploaden legaliseren

Jheeee het is feest! Maar helaas zijn de meningen verdeeld. Op zich een stap in de goede richting al dan niet de het voorstel van Buma/Stemra een zware aanslag is op je privacy, terwijl het zeker anders kan. GeenStijl.nl hakt er natuurlijk gelijk in en altijd leuk en smakelijk om te lezen: BUMA wil GELD zien en u BESPIONEREN, Bits of Freedom die  jouw en mij digitale burgerrechten verdedigd is bijzonder mild en meegaand: Buma zet gedurfde stap, maar het kan beter en uiteindelijk Webwereld.nl met zeg maar, zijn wat neutralere kijk daar op: Buma/Stemra wil filesharing legaliseren.

Al met al zou je kunnen zeggen dat we in de goede richting gaan al dan niet die achterlijk debielen van het CDA en CU even tussen neus en lippen door je iets door de strot douwen en flink anaal nemen voor hun façade definitief valt:

Het demissionaire Kabinet heeft vandaag een concept-wetsvoorstel gepubliceerd dat de bijl zet aan het vrije en open internet. Volgens het Kabinet mogen providers zelf bepalen welke diensten of websites ze voor hun klanten blokkeren, mits ze klanten hierover informeren.

Lees het maar goed!!! Dit kan verstrekkende gevolgen hebben voor het open en vrije internet zo als het nu is: Netneutraliteit: kabinet zet de bijl aan het open internet

Maak mij blij en geef reactie :D