Salon Bloggies 2008

Uit onvrede geboren. De SalonBloggies.nl. Als tegenhanger of eerder als ludieke actie tegen de Dutch Bloggies. Nieuwe verkiezingen en nieuwe kansen, al lijken mijn de initiatiefnemers een rare combinatie : Retecool, Sargasso, GeenCommentaar en Panzerfaust, al goed, hun verkiezingen staat en ben benieuwd wie daar de winnaar zal zijn. Maar duidelijk is dat in blogland het met elkaar niet eens is op de wijze hoe de verkiezingen worden gehouden en tijd word om de handen aan een te slaan om echt een nationale transparante weblog verkiezing te houden. NU.nl Een weblog nomineren bij SalonBloggies ? Heel simpel, stuur een mailtje naar : nominaties@salonbloggies.nl en laat je stem horen.

10 gedachten over “Salon Bloggies 2008”

 1. Had ook totaal geen moeite bij de Dutch Bloggies.
  Win natuurlijk niet, maar vond het wel grappig.
  En het is natuurlijk Haags nieuws 😉

 2. Blijft vreemd dat er twee ‘verkiezingen’ naast elkaar lopen.

  Ik had geen moeite met mijn blog aan te melden bij de Dutch Bloggies wat Redstar wel had. Niet dat ik maar enigzins het idee heb dat ik iets zou winnen maar gewoon voor de lol.

 3. @ Drs. B : Puur gevoelsmatig vind ik Retecool niet in het rijtje passen (hokjes geest), al vind ik dat de steun groter zou moeten zijn, maar het is in ieder geval een begin.

 4. Ik had daar geen problemen mee, maar was misschien wel een van de eerste, maar zo te horen ben je niet de enige. Dan toch de salon bloggies ?

 5. Om bij de Dutch bloggies door de aanmeld procedure te komen, lijkt wel WO III man. Is me niet gelukt iig… Waardeloos georganiseerd, een echte aanfluiting.

Reacties zijn gesloten.