Salon Bloggies 2008

Uit onvrede geboren. De SalonBloggies.nl. Als tegenhanger of eerder als ludieke actie tegen de Dutch Bloggies. Nieuwe verkiezingen en nieuwe kansen, al lijken mijn de initiatiefnemers een rare combinatie : Retecool, Sargasso, GeenCommentaar en Panzerfaust, al goed, hun verkiezingen staat en ben benieuwd wie daar de winnaar zal zijn. Maar duidelijk is dat in blogland het met elkaar niet eens is op de wijze hoe de verkiezingen worden gehouden en tijd word om de handen aan een te slaan om echt een nationale transparante weblog verkiezing te houden. NU.nl Een weblog nomineren bij SalonBloggies ? Heel simpel, stuur een mailtje naar : nominaties@salonbloggies.nl en laat je stem horen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

10 gedachten over “Salon Bloggies 2008”

  1. Blijft vreemd dat er twee ‘verkiezingen’ naast elkaar lopen.

    Ik had geen moeite met mijn blog aan te melden bij de Dutch Bloggies wat Redstar wel had. Niet dat ik maar enigzins het idee heb dat ik iets zou winnen maar gewoon voor de lol.

  2. @ Drs. B : Puur gevoelsmatig vind ik Retecool niet in het rijtje passen (hokjes geest), al vind ik dat de steun groter zou moeten zijn, maar het is in ieder geval een begin.

Maak mij blij en geef reactie :D