Open brief van het OM aan geïntimideerde hoofdredacteur van de Gelderlander

Open brief van John Lucas Fungerend Hoofdofficier van het OM aan door Marokkaan geintimideerderde hoofdredacteur Kees Pijnappels van de Gelderlander. Ko van Dijk vertelt.nl legt het even duidelijk uit, hier de openbrief van het om.nl en daar de reactie van Kees Pijnappels zelf.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Open brief van het OM aan geïntimideerde hoofdredacteur van de Gelderlander”

  1. Gaaf land dat Nederland. Je bedreigt een aantal journalisten van een krant (op zich al stoer) daarna zit je een aantal dagen in voorlopige hechtenis. Dan ga je jezelf als slachtoffertje gedragen en krijg je én een mooie excuusbrief van de journalisten én een symbolisch strafje van 51 dagen, zie;

    http://www.spitsnieuws.nl/archives/provinciaal/20

    Ik wil voorlopig de woorden "zero tolerance" en Nederland voorlopig niet meer in één zin zien staan. Nederland het land waar de capitulatie is uitgevonden?!

Maak mij blij en geef reactie :D