Google Maps voor je mobiel

Heb je geen GPS. Geen nood aan de man. Met deze gratis applicatie van Google weet je altijd waar je bent en hoe je moet lopen of rijden. Ik ga het zo downloaden en zelf uitproberen, maar het lijkt mijn een hele slimme zet van Google. Nu weten zijn zelfs waar jij loop. De software voor je mobiel kan je hier downloaden : google.com/gmm en vergeet niet bij MarketingFact.nl te kijken waar ik die item gevonden heb en later zal ik vertellen wat mijn ervaring daar mee is, als iemand het interessant vind.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Google Maps voor je mobiel”

  1. Als je gps op je mobiel hebt, werkt het natuurlijk veel beter en niet te vergeten dat je de sateliet beelden ook kan bekijken, het scrolt lekker soepel en je kan de dichtbijzijnde pizza boer vinden of wat dan ook.

Maak mij blij en geef reactie :D