Wilders onverantwoordelijke & gevaarlijk

Tegenbeweging Wilders is ronduit walgelijk. Wilders noemt de tegenbeweging onverantwoordelijke en gevaarlijk. Ik weet even niet welke wereld hier is omgedraaid en wie hier gevaarlijk is. Kijk op de MADBELLO Video Dump om de stem van de tegenbeweging te horen en zien en laat staat dat Mat Herben de mol in de LPF was in opdracht van de Bilderberg groep. Oh ja ! We hadden het over Geert Wilders : Tegenbeweging is ronduit walgelijk en is het geen toeval dat Wouter Bos dezelfde achternaam heeft als George W. Bush ? Dus Geen Samenzwering.

Vliegende panters – We worden bedreigd door de moslims


Gregorius Nekschot

Gregorius Nekschot

6 gedachten over “Wilders onverantwoordelijke & gevaarlijk”

 1. Dat er een tegenreactie komt op Wilders verbaast mij niet; de politieke partijen durven niet al te fel naar de “populist provocant” uit te halen óf hem te steunen. Dit kost hen namelijk stemmen op rechts en elke stem telt nu we zo’n verdeeld land zijn. Dus aangezien de politiek achterblijft móet er wel een burgerinitiatief ontstaan om enigzins tegengas te geven op het “soundbites gebral” van deze meneer?
  Wat betreft Matje Patatje Herben, op zich maakt een “mol” alleen je tuin stuk maar deze mol heeft er tot op heden wel voor gezorgd dat we àl zo’n 600 miljoen hebben uitgegeven aan een vliegtuig die nog niet eens bestaat (JSF) en die ook nog niet besteld is bij “onze” USA vriendjes, bedankt Mat, strakke deal van je…

 2. Wat men van Wilders vindt, doet eigenlijk niet ter zake, het feit dat er gezegd is dat Wilders het kwaad is en dat het kwaad gestopt dient te worden, is m.i. niet te bevatten. Het betekent een vrijbrief voor een ieder die Wilders om wil leggen. Lees mijn laatste log, moslims gaan a.s. zaterdag demonstreren en ze schuwen Parijse toestanden niet. Let ook op de link naar de poster!

 3. Rene Danen zit echt ongelovelijk uit zijn nek te lullen, Islamieten zijn geen ras, Islamieten zijn aanhangers van een levensgevaarlijke religie, die op werelddominantie uit is.
  Dus iemand die tegen de Islam is ,is geen racist, maar een anti-islamist.
  Zoals waarschijnlijk 89% van de weldenkende Nederlandse bevolking.
  Ben benieuwd wie links deze keer gaat sturen om het schote te lossen.

 4. Mag ik u er op wijzen dat bush en bos niet hetzelfde is.
  Bush is een letter meer en ook mist daar een o om gelijk te zijn.

Reacties zijn gesloten.