Mohammed als homo

mohammed-als-homo.jpgIn ben benieuwd waneer het gemeente museum in Den Haag in brand gestoken zal worden. En dan hoef je niet af te vragen uit welke hoek de dader zal komen. Zo te zien zijn de poppen aan het dansen, maar vergis je niet, dit is kunst met een grote K : seksueel getint kunstwerk waarin twee homo’s zijn te zien die maskers dragen van de islamitische profeet Mohammed en diens schoonzoon Ali. Nu nog de film van Wilders. De Morgen.be

11 gedachten over “Mohammed als homo”

  1. mijn naam is ali reza . ik zeg mohammed rasul allah . en wij zijn toch niet kleine nagels van zijn voet . en wij houden van hem als alle profeten uit allah .

  2. Ach, ik denk niet dat dat voor elk veel comotie zal zorgen.

    Er schijnt overigens ook een homocafe voor moslims te zijn, alles komt wel goed, het duurt alleen even.

  3. Ben benieuwd of er reacties komen, ik vind er zelf niks aan. Kan me niet voorstellen dat iemand voor zo´n foto naar een museum gaat. Ik hoor net op Editie.nl dat er een filmpje op internet over dit onderwerp is.
    Prettig weekend

  4. Tja… er zijn ook homoseksuele Islamieten! Jammergenoeg kunnen ze niet uitkomen voor hun homoseksualiteit want dan zouden ze opgehangen worden dus kan me voorstellen dat ze een ‘masker dragen’ in deze fotoreportage!

Reacties zijn gesloten.