Heerlijk daten? Het verhaal van Henk en Joke

Bij Henk en Joke zijn de rollen duidelijk. En kan niet anders zeggen dat het geniaal is, is dit echt of echt fake. Het geval wil dat ik er al een paar keer naar gekeken heb en krijg er geen genoeg van, knap Nederland acteerwerk en het ergste is dat ik niet weet waar het vandaan komt en wie het zijn. heerlijkdaten.nl bestaat niet, maar wel eerlijkdaten.nl, heb het in ieder geval gevraag aan AardwormJim en wachten op zijn antwoord.


Als je al niet  genoeg kon krijgen van Henk en Joke, hier onder het zelfde maar met een ander verhaal, het levensverhaal van liefdeskoppel Dennis en Mieke.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D