ISLAM: Wat het westen moet weten (NL ondertiteld)

Alles wat u altijd al wilde weten over de islam, maar niet durfde te vragen. Deze documentaire onthult de basis van de islamitische geweld in de Koran en het leven van Mohammed. Nederlands ondertiteld en ruim anderhalf uur kijk en luister plezier.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “ISLAM: Wat het westen moet weten (NL ondertiteld)”

  1. De Godsdienst is inderdaad in de basis vriendelijk maar "diegene die het heilige schrift naar hun eigen inzichten vertalen naar hun achterban" kun je soms je vraagtekens bij zetten? Dat probleem hadden "wij" ook zo medio het begin van de 20e eeuw (1901-1950) maar dat is door kritisch zijn door de achtervan op die "vertalers" tot het minimale teruggedrongen nu in het christelijke geloof. En juist die kritische houding en het zogenaamde zelfreinigende vermogen binnen het Islamitische geloof is iets wat ik meestal mis maar niet in deze documentaire….

Maak mij blij en geef reactie :D