Wilders is goed voor Nederland

Geert Wilders is goed voor Nederland, is geen racist en ook geen fascist. Het is maar hoe je het bekijkt, maar dit zijn de woorden van Hirsi Ali in een goed onderbouwd opinie stuk, die verwoord denk ik waarom zo veel mensen op Wilders stemmen, terwijl ze het misschien diep in hun hart helemaal niet willen: nrc.nl

2 gedachten over “Wilders is goed voor Nederland”

  1. Bij deze draag ik mevrouw Hirsi Ali alvast voor als informateur of formateur bij de aanstaande kabinetsformatie. Zij heeft goed begrepen waarom ook diverse (ontevreden en woedende burgers) hun stem hebben laten uitgaan naar GW en komt met de oplossing; openbreken van de discussie ; Nederlandse waarden en normen gelden ook voor oorspronkelijk niet-Nederlanders en is geen discriminatie of uitsluiting van culturen.

  2. Bij deze draag ik mevrouw Hirsi Ali alvast voor als informateur of formateur bij de aanstaande kabinetsformatie. Zij heeft goed begrepen waarom ook diverse (ontevreden en woedende burgers) hun stem hebben laten uitgaan naar GW en komt met de oplossing; openbreken van de discussie ; Nederlandse waarden en normen gelden ook voor oorspronkelijk niet-Nederlanders en is geen disriminatie of uitsluiting van culturen.

Maak mij blij en geef reactie :D