Russische vrouwen

Waarom Russische vrouwen zo desperaat op zoek zijn naar een man. Dit kort stukje geeft helder aan waarom, en niet zo zeer om het geld gaat, maar meer om de vraag en het aanbod en het nadeel om in een merderheid te leven. Dus als je nog op zoek bent naar een Russchische schone, pak je kans! Van Moskou tot Moermansk voor als je de hele uitzendig wilt zien.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Russische vrouwen”

 1. Ik ben zelf met een Russische getrouwd, reeds 14 jaar.

  Geen moment spijt van.

  Een nederlandse vrouw kan evenzeer voor het geld trouwen.

  Als je trouwt voor het geld, dan moet je liefde faken, dit hou je niet vol.

  Echte liefde kan je niet kopen, het gevoel moet er zijn …

 2. Het heeft idd iets heel fascinerend, zo ruw en direct, maar aan de andere kant ook zo veel emotie.

  Ik denk dat het een kwestie van tijd is, maar op bepaalden gebieden is het daar echt terug in de tijd, met moderne vleugjes hier en daar. Een andere wereld, en ben sowieso gek op bouwvallen en verloederde smoezelige omgevingen.

Maak mij blij en geef reactie :D