mr. Hiddema, Rottenberg & Joop Glimmerveen

In de serie uitzending gemist. Hier twee video’s over opmerkelijke uitspraken van PVV stemmende hoog geacht strafpleiter en advocaat mr. T. Hiddema. Zo zie je maar dat niet alleen achterlijke dombo’s en tokkies zijn die op de PVV stemmen. De boze witte man aan het woord:

Strafpleiter Theo Hiddema en nationaalsocialist Joop Glimmerveen in een onverwachte ontmoeting.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “mr. Hiddema, Rottenberg & Joop Glimmerveen”

  1. Het zijn juist de linkse media waaronder vooral de VARA die vele pogingen ondernemen om de gemiddelde stemmer op de PVV er uit te laten zien als ultra-rechtse white trash tokkie. Die zitten er overigens zeker wel tussen en helaas zijn dit soort mensen ook zeer snel bereid om zich voor de microfoon hun niet geregistreede domheid ten toon te laten spreiden. Ik ken echter wel vele PVV stemmers van een ander kaliber en die spreken zich juist niet openbaar uit om maar niet weggezet te worden als de eerste de beste xenofoob uit een tokkie-omgeving. De "boze witte man" is inderdaad een goede beschrijving van een PVV-stemmer, kan ermee leven….

Maak mij blij en geef reactie :D