Projekt Ich feat. Stocksnskins

Mijn eerste remix editie voor mijn favoriete label Echozone van 2021 is uit! Deze keer voor Projekt Ich feat. Stocksnskins. Het leukste van de maken van remix voor Echozone, is dat je nooit weet wat je krijgt, de ene keer is het van een opkomende band, en de andere keer van een oude rot in het vak, vaak uit Duitsland, maar ook van Zweden tot Mexico, en de stijlen lopen erg uiteen, van Rock tot elektronisch. Society Class van  Projekt Ich feat. Stocksnskins  is uptempo Electro Ska geworden.

4 Remix’s en een Mix. Voor het geval je niet genoeg krijgt van een nummer. Nu te koop, en in zijn volledigheid te beluisteren, onder anderen via Bandcamp: Echozone.Bandcamp

Op 15 januari kwam Projekt Ich aka Ulf Müller al uit met “Society class feat. STOCKSNSKINS. De vijfde single van het aanstaande tweede studioalbum dat in de herfst/ winter 2021 via Echozone zal verschijnen. Na het succesvolle debuutalbum ”By Train Through Countries” (2019) nam Ulf een korte creatieve pauze voordat hij weer aan het werk ging. Hij produceerde verschillende demosongs om het bewezen concept van het debuutalbum voort te zetten om samen te werken met verschillende getalenteerde zangers van over de hele wereld. Deze keer kreeg Ulf de vocale ondersteuning van Ade Stocker van STOCKSNSKINS uit Bournemouth/Engeland. Ade schreef de teksten en zijn sterke bas/beat/poëzie geeft een flinke dosis power aan het maatschappijkritische lied.

Nu zal een andere versie van de originele track worden uitgebracht in de vorm van een speciale enkele editie.
De Nederlandse producer Mike Di Bello (madbello) zet zich volledig in voor elektronische housemuziek. Hij creëerde vijf remixversies van “Society Class”, wat in navolging van de vorige single releases “Sexy Silly Girl” en “That You Love Me” – de derde Madbello remixeditie is die samengaat met het aanstaande tweede studioalbum van Projekt Ich. Markus Kühnel van Noctural Studios ontwierp de voorkant en alle verdere artwork voor de single release. Jörg Tochtenhagen was opnieuw verantwoordelijk voor de mastering.