Elke Dag Een Nieuwe Release

17 augustus is de start van een nieuw release project. Elke dag een nieuwe release die wereldwijd word uitgegeven, dus elke dag een nieuwe single. De eerste single zal ‘’La La Spaceship’’ zijn, Lo-Fi indie dance stijl. Elke single zal zo zijn eigen stijl hebben, aangezien ik, alles behalve stijlvast ben, maar heb wel geprobeerd een glijdend schaal toe te passen, van lieve of rustige nummer, naar meer heftiger, en dan weer terug.

Dit release project is eigenlijk uit nood bedacht. Door corona heb ik mijn vorige releases allemaal moest intrekken, omdat het frontend release systeem alles door elkaar had gehusseld, en ik geen veranderingen meer aan kon brengen. Muziek uitgeven is niet mijn hobby, een hoop administratie, ik maak liever muziek, maar op een bepaald moment heb ik zoveel muziek liggen dat ik het overzicht kwijt ben. Ik had geen zin meer om albums en EP’s samen te stellen, een nieuw hoesje maken voor elke track afzonderlijk is sneller dan een album samen stellen. Heel veel muziek staat ook op mijn Soundcloud, en is allemaal gratis te downloaden, maar wat op Soundcloud staat zijn meestal de eerste test versies in wat lagere resolutie.

Dus als de uitgever mij niet in de steek laat, komt er vanaf 17 augustus elke dag een nieuwe single uit. Zolang de voorraad strekt, en ik kan je verzekeren dat de voorraad voller is dan me lief is. De lijst was gisteren aangevuld tot 6 oktober, en nog ruim 30 tracks die bijna klaar zijn om te uploaden. Het duurt een maand voor een release uitkomt, dus ik heb nu even een buffer om de rest van het materiaal ready voor release te maken. Dus stay tuned!!!

Een gedachte over “Elke Dag Een Nieuwe Release”

Reacties zijn gesloten.