Sexy Dom Meisje

Nee, geen sensatie of schunnige inhoud. Gewoon een aankondiging voor een super gave release die volgende week uitkomt. Een Remix die ik heb gemaakt van deze single ”Sexy Silly Girl”, en hier onder het officiële persbericht, en vergeet niet de video teaser, dus stay tuned!!! 😀

Op 19 juni bracht Projekt Ich de tweede single “Sexy Silly Girl” uit van het komende tweede studioalbum dat in de herfst/winter 2021 via Echozone zal worden uitgebracht.

Voor deze single kreeg Ulf de vocale steun van Thierry Noritop van Stereo In Solo. Thierry is mede-oprichter van de Franse band STEREO – bekend van hun undergroundhits “Somewhere In The Night”, “No More”, “Moonshine” en “Waiting In Vain”. Hij schreef de teksten en speelt een belangrijke rol bij het vormgeven van het nummer door zijn opmerkelijke stem en een uitstekend gespeelde gitaarriff.

Nu zal er een andere versie van het originele nummer worden uitgebracht in de vorm van een speciale enkele editie.

De Nederlandse producer Mike Di Bello (madbello) zet zich volledig in voor elektronische housemuziek. In een mum van tijd creëerde hij drie remixversies van “Sexy Silly Girl” en een videobewerking gebaseerd op de drie remixen en produceerde hij een videoclip die op dezelfde dag als de single zal worden uitgebracht.

De speciale single-editie “Sexy Silly Girl [madbello remix-edition]” wordt op 7 augustus uitgebracht. De nummers kunnen worden gedownload in alle relevante online winkels.

Markus Kühnel van Nocturnal Studios ontwierp de voorkant en alle andere illustraties voor de single-release.

Een gedachte over “Sexy Dom Meisje”

Reacties zijn gesloten.