Lonsdale

Lonsdale racistisch ? De naam heb je en hoe kom je er van af ? Kwam dit per toeval tegen, met verbazing dat het er op stond, aangezien het behoorlijk grof en racistisch is en naar mijn mening tot geweld aanzet en van de andere kant vond ik het wel humoristisch. Hier een serie ”muzikale” Lonsdale omlijstingen van extreem rechts, verdedigend tot fundamentalistisch. Veel luister plezier, met de vraag wie hier nou de kanker racist is.


DHC – kk racisten (Lonsdale Diss) 


Lonsdale Niet RASCISTIES


DHT Lonsdale


16 gedachten over “Lonsdale”

  1. Ongelooflijk, wat een zieke gasten die dit filmpje hebben gemaakt.

    Het merk Lonsdale, was het merk van jawel een zwarte bokser, ik meen in de jaren 20 of 30. Nu wordt het geassocieerd met racisme, vreemd!

  2. tja in nederland heeft dat merk dan een bepaalde naam zeg maar…. een vriend van onsdraagt graag dat merk, hij komt dan uit belgië en daar wordt het dus niet met racisme geassocieerd… ik heb hem wel verteld pasgeleden dat zeker als we naar rotterdam gaan , hij maar beter die trui niet kan aandoen 😉

  3. Ik zeg het je eerlijk, ik heb persoonlijk moeite met het woord dat begint met een K dus heb de bovenste effe geluisterd en denk dan van alles erover dus klik uit en klaar.

Maak mij blij en geef reactie :D