Waar ga jij op stemmen & waar ik op stem: De Stemwijzer

Voor het eerst in mijn leven heb ik maar voor de lol de moeite genomen om De Stemwijzer naar eerlijk en geweten in te vullen. Het was even diep duiken in mijn diepe krochten van mijn ziel om een eerlijk antwoord te voelen en al mijn populisme op zij te schuiven en mijn menselijk terug te vinden.
Maar al met al was het resultaat verassend en teven zo vanzelfsprekend.

Raar om te zien hoe dicht bij mekaar de SP, Groen Links en de PVV staan.
Voor de Europese en stedelijke verkiezingen stem ik anders dan de landelijke verkiezingen en gebruik mijn Europese en stedelijke stem om een signaal te geven aan de landelijke politiek. Dus zo als je al zal vermoede stem ik de komende verkiezingen voor de PVV zo als voor Europa, maar landelijk stem ik met heel mijn hart op de SP, al sinds het vertrek van Marijnissen steeds meer voor Groen Links Halsema twijfel, maar dat terzijde.
De rede van mijn PVV stem is het signaal aan de landelijke regerende partijen dat de politiek zo als het nu bedreven word (sinds 9/11 & Pim Fortuyn) echt niet meer kan. Politiek staat niet meer in dienst van de mens en het volk, politiek is een eigen spelletje geworden van prestige projecten en Nederland overgeleverd aan de grillen van de globalisering en privatisering, mensen worden niet meer beschermd terwijl ze er wel veel voor moeten betalen.

Waar je in ieder geval absoluut niet op moet stemmen is op EEN VROUW!!! De video hier onder zou duidelijkheid moeten geven waarom niet!
En vergeet niet de poll hier onder in te vullen om te laten weten op wie jij gaat stemmen.

[poll id=”19″]

6 gedachten over “Waar ga jij op stemmen & waar ik op stem: De Stemwijzer”

  1. Tja, dat verklaart waarschijnlijk waarom ik vaak op je site kom; ik ben van jongsafaan "rood" geweest, zelfs met een uitstap naar het marxisme maar sinds enkele jaren gaat mijn lokale en landelijke stem steeds meer naar de kant van protest. They don't care about us, om Michael J. nog wat in de limelight te zetten. Ik ga al sinds 12 jaar voor rebels, revolutionair stemmen. Dus……..PVV terwijl ik terdege besef dat de partij nog weinig uitgewerkte ideologieën heeft maar wel staat voor wat er leeft op straat en bij vele bange burgers.

    Jammer dat Pim er niet meer is…

  2. Mike, ik heb nog geen idee waar ik op ga stemmen. Heb al twee stemwijzers geprobeerd, maar zo betrouwbaar zijn ze niet. Gelukkig maar, want het resultaat dat ik ervan krijg staat me allerminst aan. Ik begijp je stelling over de politiek heel goed, al zou ik zelf niet mijn heil in de pvv zoeken. Maar dat ben ik. Kies vooral wat je goeddunkt, dat is democratie.

    Overigens, dat nieuwe spotje van de SP. Dat is toch verschrikkelijk?
    .-= Kijk ook eens op Michael Minneboo´s laatste blog item : ..Spider-Man Noir: Spiderman is zichzelf niet meer =-.

Maak mij blij en geef reactie :D