Veel mensen zijn het leven zat

Dat is mijn conclusie als ik mijn statistieken van mijn weblog raadpleeg. Veel mensen struinen het net af naar tips om er een eind aan maken, het onderwerp leeft de laatste tijd wel erg na de uitzending van Netwerk. Gisteren toevallig een plug-in geïnstalleerd: TOP 10 die meet de bezoekers op afzonderlijk post en de dagelijkse top 10 van best bekeken items van die dag (te zien in sidebar rechts). En wat mijn opviel is dat: Zelfmoord TIPS het best lekker doet en zeker bepaalde reactie onderaan die geven alweer weer dat mensen niet lezen of zeker geen humor hebben, buiten het feit dat mensen het leven te serieus nemen en aan de andere kant vrolijk mee doen om het leven op aarde te vergallen, al zijn ze misschien uit domme egoïsme daar niet van bewust.

Maar al met al zit er tussen wel een constructieve reactie die goud waard is voor de medemens en die een aanreikende hand bied om het leven wat te verlichten. Reactie van Ik:

Mensen, ik wil eventjes wat zeggen, misschien denken jullie, ach voor andere mensen heeft het nog zin, maar wat heeft het leven voor inhoud bij mij?
LEES DIT GEWOON EVENTJES ALSJEBLIEFT>
ik heb ook een tijdje met neigingen gelopen om zelfmoord te plegen. maar weetje. je kunt gelukkig worden, ondenkbaar he? in deze situatie waarin je nu zit. het is echt zo. ik ben nu ook gelukkig. en wilde ook zelfmoord plegen. er is een kans voor je. zoals die er ook voor mij was. waarschijnlijk denk je. o dat, jaa, dat zegt iedereen. maarweetje. ik weet hoe je in elkaar zit, je denkt ik pleeg zelfmoord, dan ben ik overal vanaf. maar dat is niet het geval. de situatie waarin jij nu zit is een cirkel, die cirkel draait rond met slechte gedachten over het leven en over je zelf. buiten die cirkel is het echte leven, het leven met genieten, het leven met liefde en vergeven en dingen kunnen accepteren, maar dat heb je niet door. want jij zit in die slechte cirkel. en hij draait steeds sneller. de gedachten malen door je hoofd; hoe zal ik het doen? en waar?. ik snap jullie helemaal.
Maar ik wil je waarschuwen. ik ben ontsnapt aan die cirkel, die dodelijke o, zo foute gedachten heb ik overwonnen. ook jij kan nog GELUKKKIG worden.
ondenkbaar he>?
eerst kon ik nergens om lachen en werd ik ook nergens blij van, nu wordt ik dat zelfs als de zon op komt. het idee dat ik leef in deze wereld.  en dat ik geen zelfmoord heb gepleegd. naja. ik wilde alleen zeggen dat jezelf doden geen oplossing is mensen. ik weet dat je dat niet geloofd en dat je denkt van wel.
maar probeer na te denken over wat ik te zeggen heb.
Dat ook JIJ GELUKKIG kan worden!!!!!!!!!!! wil je iets aan me kwijt of ergens met me over praten? mail me.
je hoeft je naam er niet bij te zetten!
Ik wil je helpen dingen anders in te zien.
ook als je gewoon eventjes wat kwijt wil!
Groetjes, ikbenervoorje-@hotmail.com

2 gedachten over “Veel mensen zijn het leven zat”

Reacties zijn gesloten.