Een droomauto, maar geen idee hoe je die moet financieren?

Dromen zijn tegenwoordig geen bedrog meer. Wat vroeger voor de gewone man onder modaal met een kleine ondernemingen onbereikbaar was, is heden ten dagen goed te verwezenlijken, en het toverwoord is: lease! Voor vele mensen is sparen moeilijk, dus je neemt genoegen met een goedkope tweedehandse barrel waar je om de zoveel tijd de garage moet bellen dat je weer met pech langs de weg staat, en dat is nooit leuk, vooral als je voor je werk afhankelijk bent van je auto, dat kan weleens een ramp zijn. Vroeger was leasen alleen weggelegd voor grote bedrijven, maar tegenwoordig is het voor iedereen, je kan van alles leasen, van een jacuzzi tot een koelkast, en natuurlijk auto’s. Niet sparen en toch in een bijna goednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen van peperdure rekeningen van je garage. Het enige wat je moet doen is de auto tanken en rijden. Geen gezeik met verzekering, wegenbelasting en reparatie kosten, het is echt tanken en rijden.
Kijk maar op Neerlandlease.nl

Leasen duur? Die tijd is ook wel echt voorbij, voor zo rond de 130 euro per maand rij jij in een Volkswagen Polo, dat noem ik niet duur, en dat zonder rondslomp die een eigen auto allemaal met zich mee brengt. Met leasen weet je zeker dat je een goed onderhouden auto krijgt die al zijn beurten netjes op tijd krijgt. Met zo’n auto pech krijgen is zeer zeldzaam, maar pech zou geen pech heten als je geen pech zou krijgen, het ongeluk zit altijd in een heel klein hoekje, maar als dat met je lease auto toch zou gebeuren is het ook weer niet een hele grote ramp, je belt de wegenwacht en je krijgt vervangend vervoer. En dat allemaal bij de lease prijs inbegrepen, wat wil je nog meer!? Nog meer dromen over je droomauto? Word wakker en maak je dromen waar nu het nog kan.

Hier onder wat punten op rij hoe het werkt en de voordelen van Financial Lease.

Hoe gaat Financial Lease in zijn werk?

In 5 stappen naar uw nieuwe auto:

 1. Kies uw auto uit het ruime aanbod occasions
 2. Doe eenvoudig en vrijblijvend de online leaseaanvraag
 3. Ontvang binnen 2 werkdagen uw financial leaseofferte
 4. Bekijk de auto en maak een proefrit
 5. Bent u tevreden, dan wordt de auto besteld.

Binnen enkele dagen de auto tot uw beschikking!

Voordelen Financial Lease occasion.

 • Met een Financial Lease leaset u een jonge tweedehands auto.
 • De aanschafprijs van een occasion is veel lager dan de oorspronkelijke nieuwprijs. U profiteert dus direct van een financieel voordeel van duizenden euro’s.
 • U kan een occasion tot wel 5 jaar Financial leasen en dus kiezen voor een laag maandbedrag.
 • U kan uw maandbedrag nog verder verlagen door gebruik te maken van een slottermijn.
 • In sommige gevallen is de fabrieksgarantie nog geldig.
 • De auto is voorradig en dus kunt u binnen enkele dagen beschikken over uw auto.
 • U heeft de keuze uit een enorme autovoorraad. U zal dus altijd vinden wat u zoekt.