Tijd voor wat Anders

Welke muzikale richting ik ga is zelfs voor mij soms een verassing. Muziek moet mij kunnen verassen om te kunnen boeien, en dat zelfs met mijn eigen muziek. Door mijn eigen tracks te mixen met de DJ-controller, is het elke keer een verrassing wat eruit komt. Maar dat gaat niet zomaar!

Het beest moet gevoerd worden. De DJ-808 is het beest die elke keer met nieuwe samples en tracks moet gevoerd worden en met heel veel knopjes tevreden moet stellen. Als je eenmaal de ”Rec” knop drukt is er geen weg meer terug, het beest is LOS!!! Op het moment ben ik bezig om een zo’n goed mogelijk geluid uit de DJ-808 (dj-controler) te krijgen. Het geluid van dit ding is altijd wel goed, maar kan zeker beter. Beter luisteren en goed afstellen tot er geen rode ledje meer te zien zijn! Vind het altijd moeilijk om binnen de perken te blijven.

Ik was even mijn eigen meuk zat! Dus kwam ik op het idee om mijn favoriete nummer aller tijden met 3 eigen tracks te mixen: DIE ANTWOORD – PITBULL TERRIER

Deze Mix van vandaag is zeker niet mis. De beuk gaat er op een bepaald moment ook in deze Mix in, maar wel op een gedempte manier.

Maar deze van een paar dagen geleden vind ik tot nog toe nog steeds de beste!!!

Klik op meer om de verdere losse tracks publicatie te luisteren: